29. marraskuuta 2011

4 yksinkertaista Nailartia


En ryhdy mitenkään kommentoimaan mikä olisi "paras vaihtoehto" eri mallisiin kynsiin, toivottavasti tää vähän edes antaa suuntaa :) tosiaan, strasseja voi tietty käyttää jokaisessa näissä sopii hyvin rajauksiin tai pikku yksityiskohdaksi, mutta laitoin sen tuohon yhteen vaihtoehdoista siksi, että itse tykkään paljon enemmän jos siinä kohdassa on jokin pikku yksityiskohta. Voisin jatkossakin tehdä näitä tällaisia, jos jotakuta kiinnostaa ? Ehdotuksia tulemaan? :)  (kuvan tein tosiaan ihan itse photoshopilla, älkää välittäkö, en oo mikää pro sen käytössä :DDD toivottavasti saatte ees vähä suuntaa millasia Nailarteja tarkotin :D )

28. marraskuuta 2011

Winter

Tänään, ku ajelin koulua kohti sen 36km räntäsateessa, kauhee myrskytuuli ja oli hämärää ja kuuntelin siinä Voicen Heräämöä. Siellä tokaistiin, että jossain päin Suomea sataa räntää, joka jäädyttää tienpinnan. *klunks* Palautu (taas kerran) mieleen se, miten paljon mua jännittääkään talvikeleillä ajaminen! :D Joo, sain kortinki vasta tän vuoden alussa, mutta ironista tässä onki se, et kävin autokoulun talvella! Sillon oli liukasta, lunta, pelottavaa ja vaikka mitä. :D Luulis, että tässä ajassa kuitenki ehtis vähän saamaan jonkulaista kokemusta autolla ajamiseen, joten mikä ihme siinä on et mua hirvittää talvikelit jo nyt? :D Voikohan joku mahdollisesti samaistua tähän ? Mä oon ajellu jo ennen kortinsaamistaki peltoautolla, peilijäisellä radalla Satun kanssa :D Ja autossa oli viel kesärenkaatki takana et luistaa mahdollisimman hyvin. Käytiin me lumipenkassaki miljoona kertaa ja moneen kertaan piti hinaa traktorillaki pois :'D ja se oli KIVAA ajaa siel jääradal.  Ehkä se, et on muutaki liikennettä ku minä, aiheuttaa sen et mua jännittää :D

Lammin liikenneympyrä on superpelottava! Viime talvena jokaikinen kerta ku siitä ajoin, nii perä heitti nii paljon, että kerran meinattii mennä liikennemerkkiä päin :'D ei kuitenkaa menty, oon mä sit aika pro (not). Ihan hullua.


Postausidea, mielipiteitä?
Keksin muuten mitä postaan heti kun ehdin sen toteuttamaan ! Nyt kun en ole jaksanut/ehtinyt/keksinyt mitään hienoa Nailart juttua, niin aattelin piirtää photoshopilla (jos osaan), erilaisia ranskalaisia manikyyrejä! Siis eri muotoisia tms. jos ehdin ja osaan. Mitä mieltä olisitte ideasta? Etten ihan turhaan sellaista rupea tekemään?

26. marraskuuta 2011

Makeup

Tässä ois suurin osa mun meikeistä, joita useimmiten käytän. Huomasin tässä, että luomivärit jäi kokonaan, mutta mä voin joskus tehdä niistä jonku postauksen, mikäli joku on niistä kiinnostunut.
Tossa kuvassa on mm. ripsentaivuttaja, wt n wildin "Cover all" (aikas kätsy), wet n wildin "Ultimate Brow Kit", Lorealin "Volume Million Lashes" (en oo kauheen tyytyväinen), Maybellinen mineraali meikkivoide, geelimäinen eyeliner (toi pikku purkki vasemmas alareunas, johon kuuluu sellai kiva sivellin, helppo rajata!) puuteri, aurinkopuuteri, valokynä ja siveltimiä.


Päätin tänään tehdä tän meikkipostauksen, mitä joku toivoi tässä pari päivää sitten. Ite en käytä paljoa mitään huuliin, en tykkää mun huulista, joten miksi korostaa niitä? :D Pidän voimakkaista silmämeikeistä, etenkin rajauksista ja kivoista luomiväreistä! Tällä hetkellä on vähän paha meikata erityisemmin ku mun atooppinen ihottuma puskee mun naamaanki (kädet on ihan kuolleet ja kuivat :D), nii jos laittaa jtn meikkivoidettaki ni vautsi vau.. Tänään otin kuitenki riskin ja meikkasin senki uhalla ! (suoristin hiuksetki huvin vuoks!) Ensin rasvasin naamani, annoin vähän aikaa imeytyä ja sit levitin pikkusen meikkivoidetta. Sitten mä otin sen "Cover All" jutun ja meikkivoidesiveltimellä levitin sitä ylä- ja alaluomiin ja muualle mis oli kauniita kirkuvan punaisia läikkiä ! :D Taivutin ripset, meikkasin kulmat (en oo siinä mikään pro, enkä tykkää niistä yli maalatuista tarkkarajaisista kulmakarvoista:o) leikin vähän Yves Rocherin sellasella pikkusella luomiväripaletilla ja rajasin aika paksusti yläluomen geelimäisellä eyelinerillä. Siitä jää aina siihen siveltimeen vähä väriä, nii sillä "töpöttelin" alaluomeen haalean rajauksen about silmän puoleenväliin asti. Sitten laitoin ripsarin ja aurinkopuuteria pikkusen ja puuteria.     

Ei kovin haastavaa ! Ite tykkään vaa pelleillä meikeillä, älkää ottako liian vakavasti :D

Ostettiin tänää tällasia! Maraboun toosi ohuita suklaa juttui, "Noblesse original crisp" nimisiä. Vähänkö hyviä (ja kalliita vähä vajaa 4€ makso), mut maistuu aika samanlaiselle ku Pandan sellai Crisp suklaalevy ! Päätin et tästä lähtien ostan sellasen Pandan Crisp suklaalevyn, ennemmin ku näitä :)

24. marraskuuta 2011

Kynsien hoito


Kenkiä :)

Jopo osti mulle aivan ihanan kaulakorun joskus elokuussa muistaakseni :) (itseasiassa tää on Jopon ottama kuvaki :D) Pidän tätä joka päivä, paitsi noh, yöks on pakko ottaa pois ku toi ketju yrittää ihan selkeesti kuristaa mut! :'D
Mulla on monet kengät, aattelin vähän laittaa kuvia jne. tänne.

Nää on ihan parhaat, ykköskengät. "Yllättävää" sinänsä nääki on Jopon ostamat :D Mut se ei oo syy sille et näistä tykkään :) Nää tuntuu mahtavilta jalassa ja näyttääki kivalta. Korko ei oo liian korkea, ku mun polven kanssa ei ihan hirveesti voi edes korkkareilla käppäillä, nii mulle sopii ihan hyvin nämä. Hmm, en muista mistä nää on, mut mä muistan sen et hinta oli sen verran huima et mulla ois tullu siellä kaupassa sellai "oh, kivat kengät !" sit vilkasen hintaa ja sujautan silmät pyöreinä ne takas hyllyyn. Nää oli näitä ostetaanpas jotain kivaa Karolle, ku palkka tuli :) hih. Korun ja kenkien lisäks sain viel sellaset huippukivat farkut ! Ne tosin oli sellasta kokoo et vannotin et mä en niihin mahdu, mut oi sitä fiilistä ku nappi meniki kiinni :DDD
 
 Nää seuraavat kiilakorkkarit on ollu mulla ysin loppupuolelta asti. Sillon tuli vaan joku ihme " nyt hommataan kiilakorolliset kengät ! " -villitys, ja näähän sitten käytiin ostamassa.. Hintaa en tarkkaan muista, muttei ollu kovin kalliit edes. Suutaril joutu kyl joskus vuos sitten käyttämään että se teki noihin jotkut kumiset "korkolaput", mitkä lie onkaa kantapään kohdalla. Nää on helpot kengät, vielä helpommat ku noi mun ykköskengät :D Mutta nää on vähän kylmät talvella, ja villasukkaa on vähän haastavaa tunkea noihin..







Nää oli sen hetken päähän pisto, oikeestaan aikas idioottimainen. Kyl nää ihan kivannäköset on, mut ihan törkeen karmeat jalassa! Jalkapohja, sääret jne. kaikki kipeytyy jos näitä käyttää pitempään tai kävelee jonku verran. Hyi. Andiamosta ostettiin joskus, hintaa oli hirveesti (120€) ja sillon ne tuntu hyviltä jalassa ku siellä ympäri kauppaa steppailin.. Ehkä ne vaa muotoutu väärin tai jotain. Sit viel kaikenlisäks tossa näitä kuvaillessa huomasin et nää on rikki :o Nahka "revenny" pikkusen, onneks ei kovin huomattavasti.
Tässä on vielä parit tollaset kesäjuhlakenkulit.. Valkoset oli mun rippijuhlakengät ku oli nii hyvät alennukset jossain ihme putiikissa, ja noiden mustien kenkien ostolle en muista syytä.. Sokoksesta ne muistaakseni oli. Ne on kans kivat, mut jalat kipeytyy herkästi. Valkosis ei oo korkoo ku ehkä kaks senttiä, mutta reunat hiertää jalkaa.






Siinä oli mun "huippupitkä" kenkäpostaus, en jaksanu kuvata yksiä korkkareita mitä en ikinä käytä, ja mun mielestä pitäs viel jotkut jossain olla.. Pitäis lukea psykologiaa, huomenna ois koe. Mut hei.

Postausideoita otetaan vastaan!
Mun mielikuvitus ei nyt oikein toimi, en keksi mitää Nailartia (siihenki vois heittää ehdotuksia), nii vois nyt vähä ehdotella jotain ihan randomia mistä voisin tänne höpistä. Kiitos! :)

20. marraskuuta 2011

Weekend



Viikonloppu oli kiva ! Perjantaina lähettii Jopon, äiten ja Satun kanssa vähä Ylöjärvelle moikkaan Katria ja sen ihania lapsosia :) Mä tietty toimin kuskina ku eihän kellään muulla korttia ole :D hähää.  
Mun oli kovasti tarkotus ottaa jokasesta mun ihanasta siskonlapsesta kuva, mut saakeli ku toi kamera vammas nii meni ihan rakeiseks kaikki paitsi tää kuva Danielista. Ehkä mä vielä joskus saan tuoreet kuvat kaikista kolmesta! Nyt vielä ku käytii Jopon kaa eilen ostamassa meille järkkäri ! :) Canon eos 1100D, mitä metsästettii ensin Tiiriön cittarista (oli alennuksessa) mut ei siel ollu nii sielt sit soittelivat Hämeensaaren cittariin et sattusko siel olemaan.. Oli yks ainoa ! Jes. Oli kyl huippu kiva käydä Ylöjärvellä, tosin, pimeetä tuli ihan älyttömän nopeasti ja meki ajettiin ensin Hämeenlinnasta Lammille hakemaan äite ja sit sieltä Ylöjärvelle. Sit ku oltii kahveet juotu jne. nii ajettii Ylöjärveltä motaria pitkin tosi pimeellä Hämeenlinnaan viemään Satu kotiin. Mulle vaa iski sairas väsymys, oli pakko pysähtyy kahville Satulle etten mä vaan nukahda rattiin.. Mazdan valot on jotenki vammaset ku ne ei vaan valaise tarpeeks, näky vaa pikkuse kaistojen viivoja.. Oli pelottavaa ! Yhteensä mä ajelin semmoset 300km. Joku voi aatella et njäh, pikku juttu. Mut pimeellä tollasen ajaminen ei oo mulle mikää pikku juttu :D Muutenhan mä ajelen joka arkipäivä aina sen 36km kouluun ja takas.
 Lauantaina mentiin Jopon kans taas Satulle, otettiin telkkari ja pleikkari mukaan. Pelailtii vähän Black Opsia ! Voitin kolme Gun Gamea peräkkäin, vaikka Jopo ja Riippi on mestareita Black Opsissa (tai no ainaki sata kertaa parempia ku mä), oon ihan varma että ne ei pelannu vaa tosissaan.. hmm. :D

Olin toi vasemman telkkarin alempi ruutu, Jopo mua ylempi. Riippi oikeella olevan telkkarin ylempi ruutu ja Satu sit siitä alempi ruutu. Riippi tappo mua taas kokoajan !! :D murh. Me mentii puukkohippaa(siis tietysti Black Opsissa:'D)  ja mä voitin sen ! :p
 Vähän lauleltiin Singstariakin  ! :) Se on kans huippu peli :)

 Psykaakin toki piti lukea, mutta sain mä vähän sitä alotettua :) Ei sovi unohtaa ylistää Riipin keittämää kahvia mitä me juodaan siellä aina ihan sikana ! Hassua, että Riippi keittää nii hyvää kahvia, vaikkei ite juo ollenkaa sitä :D

ps. Mulla ois ollu tosi hieno kuvasarja Jopon pullansyömisestä, mut taidan jättää sen animaation tekemättä :')

15. marraskuuta 2011

Couscous, kanaa ja wokkivihanneksia :)

Onneks Jopo syö melkein mitä vaan :D Me ollaan pitkään puhuttu Couscousista, ku ite oon syöny sitä aiemminki ja tykkäsin (ainaki wokissa). Tänään sit päätettiin et nyt me sitä syödään! Tein ensin Couscousit paketin ohjeen mukaan ja sitten paistoin kanat kasarissa. No alunperin tarkotus oli, heivata ne kanat pois siks aikaa et saan ne kasvikset tehtyä. Kuinkas sitten kävikään, kun havahduin siihen, että olin kaatamassa niitä jäisiä wokkivihanneksia suht kypsien kanojen sekaan. Damn. No mä sit vaa pyörittelin niitä siinä kasarissa aikani ja kaadoin valmiit Couscousit sekaan ja kasarissa oli jo niin ahdasta, että kääntely oli aikas haastavaa :D Miten niin meitä on muka vaan kaks syömässä? ;)

Couscous makso Citymarketissa jotai 1,60€, ei kallis! :D Vähän vaihtelua riisiin tms. Ja pakettiki on aika hieno :'D Sitä paitsi, tätä voi käyttää vaikka salaateissa ja vaikka missä.

Ohjeessa sanottiin jtn 2,5dl vettä, 1tl öljyä ja 1tl suolaa. Se kiehautettiin ja sitten otetaan kattila/kasari/mikä lie pois levyltä ja kaadetaan 2,5dl Couscousia sinne. Annetaan turvota 2min (pois levyltä sillonki) ja sitten takas levylle, sekaan 2-3rkl voita ja miedolla lämmöllä lämmitetää 3min. Ja sit se onki jo valmista :) Saatto siinä jotain muutakin olla mahtollisesti, mut mä tein muuten tässä lukevan ohjeen mukaan paitsi et meillä ei ollu öljyä.. Tuli silti tosi hyvää :)



Helppoa ku mikä ! Kantsii kokeilla :) Hauskat tiistain jatkot!

11. marraskuuta 2011

Call of Duty : Black Ops

HAH ! Ei se meillä onneks noin mene :) Me pelaillaan molemmat ! huom. tytötkin voi osata pelaa Black Opsia ! Toki välillä menee ns. "kuulo pois päältä" ku Jopo pelaa, mut niin käy joskus. :D Ja niin, kyllä mä tykkään tätä pelailla, eikä siinä pitäs mitään väärää olla, vaikka ennakkoluulot onki vähä mitä on.

Ostin veljeltä sen Playstation 3:sen täs joku aika sitten, jotta me saataisiin Singstar meillekin jne. Siskolla oli sitä ennen jo pleikkari ja niillä oli myös tämä Black Ops ! Ennen Black Opsia me pelailtiin aina Call of Duty : World at War -peliä. Olin ihan surkea siinä ! :D Ette arvaakaan kuinka vaikeaa tähtääminen, liikkuminen ja AMPUMINEN onkaan. Kuolin ihan kokoajan, hermot meni ja säkällä saatoin johonki osua.

Kaikista parasta on pelata netissä "oikeita ihmisiä" vastaan. Tietty ne on ihmisiä, joista suurin osa osaa pelata ihan sairaan hyvin, enkä mä niitä vastaan pärjää (paitsi säkällä tietenki). 

Ekan kerran pelasin Black Opsia Xbox:lla. Pelattiin nelisteen, ku mut vähän niinku pakotettiin pelaamaan.. Olin surkea, en huomannu ikinä ketään ja sit ne tietysti ampu mut. Eräs sano silloin et: " Oho, sä osaat liikkua ja vaihtaa kuvakulmaa samaan aikaan ! ".... -.- tou. Kauheeta tyttöjen väheksyntää, sanon minä ! :D Tänään sanoin siskolle, et mun pitäs päästä pelaan tän ihmisen kanssa, joka kehtas sanoo jotain tollasta, nii seki huomais kuinka paljon mä oon kehittyny tässä; osaan jopa liikkua, kääntää kuvakulmaa, tähdätä ja ampua ! Ainiin ja tietenkin osua silloin tällöin vihollisiinki. :DD 
Meillä on tapana aina silloin tällöin (aikas harvoin) viedä meidän tv ja pleikkari siskolle. :D Sit me voidaan pelaa nelistään kivasti. Yleensä viedään ne sillon ku mennään sinne yöks, mutta tänään vietiin muuten vaan ja pelailtii vaikka kuinka paljon Gun Gamea (se on paras!), missä pitää ampua tyyppejä, jotta saa uuden aseen ja lopusta voittaa. Aseita on 20kpl siinä.. Mulla menee aina hermo viimestää snipereissa.. :D En osaa käyttää niitä ! Oon mä niitä voittanukki, tänäänki ainaki kolme kertaa ja piti ihan kysyä et pelaaks noi pojat tosissaan edes! :D Hah. Oli kyl kivaa.
Ainiin ! Ja pelatessa tietysti pitää muistaa huutaa ja kiljua kokoajan! Mä ainaki muistan. Ja haukkua kaikkia kokoajan.. No ei, se on ilkeää mut mä teen sitä silti jatkuvasti. Meillä on sellanen mikrofoni millä voi puhua muille pelaajille, siel harvoin sattuu vastaan suomalaisia joilla on omat mikit. Kerran kuitenki pari pikkupoikaa sattu pelaan mun kaa samassa tiimissä, nii sanoin Jopolle jotain nii rupes kuuluun " Kuuliksä, joku puhuu suomea ! " :D Sit ne ei uskonu et oon mukamas tyttö, vaan väitti mua pikkupojaks :(( hyi niitä !

Pelaillaan aina välillä Zombie peliäki siinä, mut ne on toooosi pelottavia mun mielestä. Hyi :D

Siskon poikaystävä oli ilkeä tänään Gun Gamessa ku se puukotti mua nii tipuin yhen aseen alaspäin ! :(( Muuten se on kyl aivan mahtava tyyppi... :) paitsi et Jopo on paras. :p Huomenna mennäänki äitelle Lammille ja syödään hyvää kanakastiketta ja riisiä. Voisin tehdä postauksen meidän koirasta.. hmm.  Kannattaa joskus kokeilla Black Opsia tms. vaikkei sotapeleistä yms. tykkäiskää, se on kivaa. :) heippa !

8. marraskuuta 2011

Leopardi NailArt !

Nyt sitä NailArtia sitten ! :D Oon ennenkin tehnyt tämän kaltaisen NailArt söherryksen, mutta tykkään tästä paljon enemmän kuin edellisistä. Värit on kivemmat :)

Pohjalla kultainen kynsilakka, sitten tein mustalla noiden täplien rajat ja lopuksi "täytin" täplät ruskealla lakalla. Käytin siis täplien tekoon yksinkertaisesti hammastikkua tai onkohan noi jotain coctailtikkuja. On mulla Konadin levy, missä on leopardikuvio, mut jotenki vaan halusin ite tehdä. :)

Kokeilkaa ihmeessä eri väreillä jne. ! Ei oo vaikeaa, mutta tosi ärsyttävän hidasta. Lopputulos on kuitenkin kiva, etenki kauempaa katsoessa !

It's my life and it's now or never

Hahaaa ! Nauroin makiasti noille lapsuuden kuville. Toi vasemmassa yläkulmassa oleva on paras ! :D

Katteltiin äiten kanssa tänään telkkarista semmosta ohjelmaa ku " Ankara Isäntäperhe ". Siinä "ongelmanuoria" laitetaan sijaiskoteihin viikoks kasvamaan. En ihan hirveän usein sitä katsele, mutta aina välillä tulee äitellä olessani katteltua.
Tänään siinä kaksi brittinuorta lähti viikoks sellaseen uskonnolliseen perheeseen, jonka äidin vanhemmat oli kuollu ajat sitten ja muutenki on ollut vaikea elämä. Siitä huolimatta tää äiti oli päättäny elää elämäänsä eteenpäin, iloisena ja hymyilevänä.

Se pisti mut vähän miettimään mun omaa elämääni. Mä voisin sanoa, että mulla on ollut vaikea elämä takana mutta mahtavat ajat on edessä päin. ;) Mä pidän mun kokemuksia opetuksena elämästä, mikään ei oikeesti ole itsestäänselvyys.

Voisin tiivistäen kertoa mun lyhyen 18vuotta kestäneen elämän pääkohdat: isä kuoli kun olin 4v ja äitelle kehitty alkoholiongelma, äidillä väkivaltainen alkoholisti miesystävä kuuden vuoden ajan, meille tuli koira (nykyään jo 13v. pappa), narkkari miesystävä äitelle (jeij...),  äite lähti päihdekuntoutukseen (7kk), mut huostaanotettiin 15vuotiaana... kävinpäs psykologillaki traumojani purkamassa jonkun aikaa, mutta nyt 18 vuotiaana muutto omaan kotiin, ajokortti&auto, lukion viimenen vuosi menossa, muutto poikaystävän kanssa yhteen :))

Virheistä pitää ottaa opikseen. Vaikkei ne oliskaan omia. Tähän sopis hyvin lausahdus: "Elämä on." :D

Niin siitä Ankara isäntäperhe -ohjelmasta. Rupesin itsekin miettimään, että on melkoisen kunnioitettavaa tavallaan hylätä menneisyys ja jatkaa elämäänsä eteenpäin hymyssä suin. Ite en siihen pystynyt, ennenkuin nyt. Voisin sanoa, että mä olen vajaassa vuodessa kasvanu henkisesti paljon; tasapainoiseks ja tosi onnelliseks. Siihen on monta tekijää, mut mä luulen että suurin apu sen saavutamisessa on ollu Jopo. :) ja ehkä mä koetan aikuistua ja ottaa itteäni niskasta kiinni. Turha menneitä on vatvoa sen enempää, ei niitä saa tekemättömäks.

Ylpee mä oon siitä, että mä olen siitä selvinnyt :) (en osaa kyllä vieläkään arvostaa niitä pienimpiä asioita elämässä, mut ehkä mä vielä opin !)

Tarkotus ois vielä tällä viikolla saada tehtyä leopardikynnet, joten silmät tarkkana ! ;)

5. marraskuuta 2011

Something dump to do

Nyt on just sellai fiilis et tarvis jotain tekemistä! Vaikka tyhmääkin :D Kateltiin tänää Jopon kanssa " Me, myself and Irene " -leffa, vaikka molemmat ollaan nähty se aikasemminki. Se on niin pöhkö leffa, et oli ihan pakko kattoo se taas. Jim Carrey on aika hyvä näyttelijä, tai siis muhun ainakin uppoo se sen pelleily. Äite vihaa sitä yli kaiken :D Se ei tajua mitä hauskaa siinä on. Aina ku tulee joku leffa missä näyttelee Jim Carrey nii se sanoo " ei taas tota naaman vääntelijää! " haha.

Tahtoisin postausehdotuksia! Oon suunnitellu vaikka mitä; Nailartia, Sims 3 Lemmikit, leffoja, meikkejä tms. Muttakun ei vaan saa aikaseksi :D Nailartia on luvassa sitten kun saan kynnet taas tarpeeksi pitkiksi, että niihin kannattaa mitään koristeita änkeä :D

Mun tilaamat paidat ei oo vieläkään tullu! :( Toivottavasti ne tulee maanantaina.. Haha, ihan peruspaitoja tulossa ja mä silti kyttään et koska ne tulee ja missä ne menee tällähetkellä ! :D Tapansa kullakin.
Kohta saunomaan, pitäis vielä matikkajuttui opetella, viimestään huomenna! Muttakun niitäki on aika paljon, joten ois ihan hyvä jakaa edes parille päivälle niiden opettelu. Jopo tuol kokkailee ja mä vaan tulin postaamaan jotain randomia tänne. Läpsyt sille ja hyvää viikonloppua! :D

2. marraskuuta 2011

Tänään mun piti mennä kuntosalille, mutta enpäs mennytkään. Oonpas laiska, en jaksanu venailla edes puolta tuntia, että kuntosali aukee.. No huomenna sitten. Vaikkakin juurikin kökkäsin mun polven (siis satutin :D) ku pelailin PS3:lla Active 2 Personal Traineria ! Mukamas korvauksena kuntosalille.

Mun mielestä toi Active 2 Personal Trainer on ihan jees, kyllä sillä saa sykkeen nousemaan ja hikikin saattaa tulla, jos siis tekee kunnolla ne liikkeet. Totesin myös, että oon todella rapakunnossa! Hyvä syy siis raahata takapuolensa huomenna salille. HUOM. raahata. :D

Raah ! Iski ihan karsee stressi ja jänskätys kirjotuksiin.. Tai no pitkän matikan! Hui. Aion pärjätä siinä, vaikka se vaatis tooosi paljon harjottelua. Se on mun tavoite. :) Jonka mä myös saavutan! Pitäisi kuudessa tunnissa tehdä 10 tehtävää, yleensä mulla on tapana kokeissa tehdä kaikki tehtävät mahdollisimman nopeasti ja sitten äkkiä ovesta ulos.. Mä luulen ettei se toimi YO-kirjotuksissa? :D

Ostin eilen aurinkopuuterin, makso 6,90€ Cittarissa.. Halvin mahollinen. Halusin kokeilla millasen ilmeen se tuo tullessaan ja tykkäsin kyl. Kuva on kyl ihan kökkerö, valaistus on sökö ja väritki ihan päin mäntyä. Käytän aika usein melko paljon meikkiä, tykkään leikkiä luomiväreillä ja rajauksilla. Leikkiä oli ehkä väärä sana.. Teen meinaan melko "perus pakkelikerroksia" :D Huulipunia en käytä, hyi en. Mulla on niin kapeet huuletkin, että niihin on ihan turha tunkee mitään.

Meidän piti kirjottaa otsikkoaine äidinkielessä.. Mä valitsin valmiin otsikon " Miten minusta tuli Minä". Kyllähän kaikki itestään osaa kirjottaa? Vai mitä? No sittenhän piti laatia suunnitelma ja kaikki. Mun elämässä nyt on sattunu nii paljon asioita, että mulla riitti juttua mistä kirjottaa! "Normaali ihminen" ei varmaan n.7 vuoden jälkeen tapahtumista kirjottelis mihinkää koulujuttuun mitään sen kaltasia asioita, mitä mä kirjottelin melkein konseptin verran. Mä oon kyllä sitä mieltä, ettei mun elämä ja menneisyys ole mikään salaisuus, mut en mä sentään mitään nimiä laittais mihinkään.. Valitsin kyllä taktisen aiheen, kun ei ole mikään sellainen aihe ku " Sota elokuvissa "  tms. Kyllä mä tiedän miten minusta tuli Minä. :)

Mulla on tylsää, ootan viestiä jossa lukee jotain tän tyyppistä " Jaksaisitko tulla hakemaan mua? :) " Sit mun ei tarvii enää homehtuu yksin kotona vaan voin käpertyä Jopon kainaloon ;)

Hauskaa keksiviikkoa, eikun siis keskiviikkoa vaan.. Huomenna kuntosalille! :D Tästä mä tykkään, oon kuunnellu ainaki 10 kertaa nyt: Tähtityttö <3




1. marraskuuta 2011

kuvat täältä.
Tänään oli tosi tylsä päivä! Tiiättekö kuinka tylsää on odottaa vaikka kuinka kauan, että koulun tietokone menee päälle ja näytöllä pyörii " Valmistellaan työpöytää.. " todella raivostuttavan tylsää !

Gina Tricot
Mun piti jo viime kuussa saada uusia paitoja, mutta enhän mä löytäny mitään kivaa (ja sopivan hintasta) HML:n keskustan putiikeista.. Kattelin tänää taas Gina Tricotin sivuilta paitoja, nii nyt aattelin vakavissani et mun täytyy sit varmaan ostaa vaan tollai "peruspaita" tai kaks. Niillä pärjää taas vähän aikaa. Eikä ollu edes kallis! vähän vajaa 10€/kpl. + 3,90€ postimaksu tai jotain sinnepäin. Muutenki tykkään Gina Tricotista, harmi HML:ssä ole sen myymälää, eikä viitsis yhden kaupan takia lähtee ajelemaan mun mahti Ruttu Mazdallani kohti Lahden Trioa! :( Täytyy tyytyä nettikauppaan, vaikken tykkääkään tilailla sieltä; ei mulla oo mitään hajua mikä mun koko on !


Eikös se yleistettynä ole, että NAINEN hoitaa kotityöt? Ei meillä :D Mä istun tässä bloggaamassa ja Jopo tuolla tiskaa ja juoksee välillä pitämään pesukoneesta kiinni. Joo, mä en saa tiskata mun käsien ihottumien takia ja meidän pesukone on hullu. Se on vähän niinku koira. Koira saattaa hyppiä ilosesti vastaan ulko-ovelle, kun tulee kotiin. Meidän pesukonekin tekis saman, jos siitä ei joku pitäis kiinni :D

Mä ihan laiskistun, ku mulle tuodaan aamukahvi, leivät jne. Kaikki kuskataan mun naaman eteen niinku oisin joku pikku prinsessa! :D Mut on Jopo silti kyl maailman paras poikaystävä! (huom. vaikkei se passaiskaa mua kokoaikaa!)

Meinasinpas kokkailla tänään jotain hyvää, jotta saan tehtyä lisää tiskiä Jopon tiskattavaks! Hähää. No ei vaiskaan, kyllä sitä ihmisen pitää syödä. (ja voin mä vaikka salaa tiskatakkin ;)
tsih.)


Ainiin ! Katteltiin syyslomalla Jopon kanssa muutamia leffoja ja yksi niistä oli tämä Friends with Benefits eli Vain seksiä. Aika perus kaavalla pyöri, mutta oli ihan kiva katsoa sellainen leffa missä ei tarvitse miettiä ja keskittyä kokoajan pysyäkseen perässä! Sitä paitsi, oli ne melko lutusia jossain kohtaa, vaikka tiesinkin mitä lopussa käy (ilman juonipaljastuksia sun muita) ;) Kannattaa katsoa!