29. kesäkuuta 2012

Kesäiset pitsikynnet



Näistä tuli jotenki niin kivan kesäiset! :) Ei nää ole sellaiset mitä alunperin piti, mutta ei se mitään ! Huomasin tarvitsevani kipeästi kunnon valkoisen lakan leimailua varten.. 

Pohjalakkana käytin Essien Navigate Her. Lakkasin peukalon ja nimettömän kynnen kokonaan ja muihin tein ranskiksen. Käytin leimailuissa ikivanhaa m57 laattaani. Käytössä oli pitsi- sekä  verkkokuvio, verkkokuvion laitoin jokaisen kynnen kärkeen, ja pitsikuvion heti siihen alapuolelle. Niiden välisen rajan "täytin" liloilla ja vaaleansinisillä strasseilla. Sitten vielä päällyslakkana käytin Technic merkkistä uutta lakkaani. Ihan hyvältä ja toimivalta vaikutti ! 

Ainoa miinus näissä on nyt se, että käytin leimailuun Classicsin valkoista lakkaa, ja kuvio jäi todella haaleaksi.. Eipä se kynnellä katsottuna oikeastaan haittaa, mutta kunnon valkoinen lopputulos olisi ollut tosi kiva. 

Mitä mieltä olet kynsistä? Pidätkö Essien lakoista?

25. kesäkuuta 2012

Pilviä, pilviä ja pilviä !


Tämän päivän "teenpäs nopeasti jotkut kynnet" -aikaansaannos. Kynnet ovat oikeastaan toisinnot jo, sillä olen tehnyt aikaisemminkin tällaiset "pilvi" -kynnet, mutta en ole ilmeisesti julkaissut kuvia niistä täällä blogissa? Ainakaan itse en löytänyt niitä täältä.. Kuitenkin.

Lakkauksessa käytin Kleancolorin sävyä Black sekä hopeaa Classics -merkkistä lakkaa. Itse taiteilin epätoivoisesti suoraan lakan sudilla, mutta halutessasi voit hyödyntää tässä vaikkapa dotting toolia ! Ihan kivathan nämä ovat, mutta menevät huomenna vaihtoon ! Vapaapäivä on hyvä päivä kynsien laitolle. Joten, huomiseen siis ! :) 


Psssst ! Älä unohda osallistua kaikille avoimeen ARVONTAAN ! 


Mitä pidät kynsistä? Oletko itse jo kokeillut/aiotko kokeilla "pilvien" tekoa?

21. kesäkuuta 2012

Funky Nails


Inspiroiduin tekemään oman version (paljon suttuisemman tosin) Sonnen muutamä päivä sitten tekemistä kynsistä. Idea on kyllä mahtava, mulla vaan homma suttaantu tosiaan huonon siveltimen ja turhan kökköisten lakkojen takia.. Ehkä tää ois toiminu paljon paremmin vaa akryylimaaleja käyttämällä tai jos omistaisin ohutsiveltimisiä nail art lakkoja !

Käytin seuraavia lakkoja:
- Kleancolor Black 
- Kleancolor Funky Yellow
- Kleancolor Metallic Mango


Lisäksi käytin valkoista akryylimaalia. Tosiaan, Sonnen blogissa on oiva tuto noista upeista kynsistä, joten kannattaa ehdottomasti hyödyntää sitä, jos yhtään tämän tyyppiset kynnet kiinnostavat :) Aion seuraavan kerran varmasti kokeilla akryylimaaleilla näitä !


Hyvää juhannusta kaikille ! Olkaahan kiltisti :) 

20. kesäkuuta 2012

Härpäkkeet

Pikainen postaus jo hieman kolhiintuineista ja kuluneista kynsistä, joista en tietenkään ehtinyt ottaa kuvia aikaisemmin ! Epätoivoisesti koitin hetki sitten saada edes pari suhteellisen hyvää kuvaa, mutta en nyt tiedä onnistuiko nämäkään. 


Kuten kuvastakin näkee, parit strassit ovat irroneet ja kärjet kuluneet. Halusin näistä kuitenkin tehdä postauksen tänne blogiin, joten koittakaa kestää !

Pohjalakkana käytin Wild & Mildin sävyä El Corazon. Sen päälle halusin ehdottomasti kokeilla Konad laattassa m64 olevaa viivahässäkkää. Leimaukseen ostin ihan näin kokeilumielessä Konehelsingin sävyn 102. Toimii ihan hyvin, leimasta tulee mukavan vaalea. Ostin myös leimauskokeiluun Classics Metallic merkkisen hopean kynsilakan, sitä käyttämällä saa tummemman hopean leiman. Nimettömään ja peukaloon tein tuollaiset "härpäkkeet", joissa keskellä on valkoinen helmenpuolikas, jota ympäröi hopeat ja lilat strassit. Sotkin nimittäin oikeankäden peukaloon pinkkiä, joka ei todellakaan loppujen lopuksi sopinut lainkaan. Leimoista tuli niin haaleat, että halusin lisätä vielä jotakin, joten lakkasin kärjet vielä Konehelsingin hopeisella lakalla ja rajasin ne strasseilla.



Mitä mieltä olet kynsistä? Mikä on sinun lemppari hopea lakka leimaukseen? 

Muistakaahan osallistua arvontaan !

12. kesäkuuta 2012

Oranssit leopardit ja ostoksia

Tilasin Sanna Taralta sekä Cesarsshopista kynsijuttuja, sekä itselleni että arvontaa varten. 

Ensin ostoksen Sanna Taralta: 


Nämä kaikki ovat tulossa arvonnan palkinnoksi, arvonnan alkamisen ajankohdasta en vielä tiedä. 8x tarra-arkkeja sekä 3x koko kynnen siirtokuvia. Haluan vielä kerätä palkintoon ainakin muutamia kynsilakkoja jne. En tiedä vielä, ehdotuksia?


Sanna Tara Nail Artista kun tilaa, saa yli 15€ ostoksista kaupanpäällisiä. Tällä kertaa sain nämä kynsitarrat, jotka päätin lisätä arvonnan palkintoon. Nämä ovat kultaisia kynsitarroja, joissa kuvina ainakin Lacosteen krokotiili sekä lehtiä. Kolmannet taisivat olla apiloita.



Viisi kukka tarra-arkkia tulevat myös palkinnoiksi. Itselläni on nyt niin monta arkkia tarroja (saatuja), etten pidä näitäkään itselläni. Tarrat ovat sitä paitsi helppo ja nopea tapa koristella kynnet !  


Lisäksi palkintoon kuuluvat nämä kolme koko kynnen siirtokuva-arkkia, joissa jokaisessa on 12 isoa kuvaa. Niistä leikataan kynnelle sopivan kokoinen pala, jota liotetaan vedessä ja siirretään kynnelle.


Itselleni kokeiluun tilasin myös kokokynnen siirtokuvia. Olivat tarjouksessa 1€/kpl. Kokeilin jo alempia pariin kynteen, mutta totesin, että niiden laittamiseen ja asetteluun kannattaa varata enemmän aikaa kuin mitä minulle silloin oli. 


Kynsinauha leikkureita tilasin peräti 4kpl, itselleni yhden ja muut tutuille. Voin sanoa, että kaksi näistä oli täysiä pettymyksiä, omanikin toimii vain vaivoin. Pikemminkin repii kynsinauhoja kuin leikkaa. Äiti valkkasi sattumalta terävimmän näistä ! No, ajattelin Sonnen innoittamana hankkia jonkinlaisen kynsinauhojen kuorinta-aineen. Ananaksen tuoksuisen kynsinauhaöljynkin hankin, en oikein osaa vielä sanoa siitä juuta enkä jaata. Ihan hyvin muutaman kokeilun perusteella vaikuttaisi toimivan. Sivellin on kova ja ohut, sillä on helppo levittää öljyä kynsinauhoille. Ananaksen tuoksu ei kuitenkaan ole kovin voimakas, mikä on sinäänsä harmi. Sanna Taralta saa myös vaniljan tuoksuista kynsinauhaöljyä, jota todellakin aion kokeilla seuraavaksi ! 


Cesarsshopista tilasin seuraavia juttuja : 


Kaksi XL-laattaa, hinta oli 13,41€. Oikeastaan tilasin vain D-laatan, mutta sain B-laatan kokeiltavaksi. Kauheasti en ole näitä ehtinyt käyttämään, lähinnä kokeillut toimivuutta paperille. Sen verran voin sanoa, että itse ostamani D-laatta ei jostakin syystä toimi ! Kuvio ei tartu leimasimeen.. Mitään muovia ei pitäisi olla enää, enkä ole keksinyt muuta syytä toimimattomuudelle kuin sen, että kuvioita ei ole kaiverrettu tarpeeksi syvälle. Tai ainakin B-laatassa kuviot on kaiverrettu paljon syvemmälle. En tiedä ! Onko muilla samanlaisia ongelmia tuon D-laatan suhteen?


Konadin m64 laatta oli myös ihan pakko saada ! Jokainen kuvio toimi ainakin paperille kokeiltaessa hyvin.


Sitten vielä se "kuuluisa" kaksipäinen XL-leimasin. Cesarsshopissa on kaksi vaihtoehtoa, punainen tai valkoinen XL-leimasin. Luin aiemmin Sonnen blogista arvostelua niistä, ja ainakin Sonnen mielestä tämä valkoinen leimasin on parempi, joten päädyin itsekin tilaamaan tämän. Hinta ei todellakaan ollut paha, vain 4,95€ !  


Pientä nopeaa vertailua perus Konad leimasimen ja XL-leimasimen suhteen:

XL on isompi, joten soveltuu paljon paremmin kokokynnen kokoisten kuvioiden leimailuun. Ainakin tämä valkoinen XL on tahmeampi ja pehmeämpi kuin perus leimasin, kuvio siis tarttuu paremmin ja koko kynsi uppoaa paremmin XL:ään. Kaikin puolin valitsisin mieluummin XL:än kuin perus leimasimen. 


XL:än mukana tuli kaksi erilaista scraperia, joita en itse ainakaan käytä. Kokeilin tuota isompaa, mutta se ei mielestäni pyyhkinyt ylimääräistä lakkaa hyvin, joten toiste en kokeile ! Ainoa hyvä puoli näissäkin on se, että nämä ovat muovisia, joten ne eivät naarmuta laattoja. Suosittelen mieluummin vanhan pankki- tai luottokortin käyttöä scraperina.

Kaiken tämän massiivisen tuotteiden esittelemisen jälkeen, ajattelin loppuun vielä näyttää viimeisimmät tekemäni kynnet. Kaksi edellistä lakkausta lähti kynsistä ennenkuin sain aikaiseksi ottaa niistä edes kuvia, joten ne jäi nyt näkemättä.


Töpöttelin alle liukuvärjäyksen Wet n Wildin 9.0.2.1. Orangella, Color Clubin Sparkle and Soarilla sekä Kleancolorin Metallic Mangolla. Päälle laitoin kultaista irtoglitteriä (saatu), joka tavallaan pilasi liukuvärjäyksen.. Päätin peittää sen leopardikuvioilla, jotka maalasin käsin tekemällä ensin satunnaisia läikkiä Metallic Mangolla ja rajaamalla ne mustalla akryylimaalilla. Päälle Sally Hansenin top coat (saatu) ja tadaa ! Ei vaikeaa.




Mitä mieltä olet arvonnan tämän hetkisestä palkinnosta? Entä hankkimistani tuotteista? Mitä pidät kynsistä? Kommentoikaa ! 

6. kesäkuuta 2012

Kärkitarra tutoriaali


Uusin yhteistyökumppanini on Pretty.fi, upea nettikauppa, hienoja tuotteita ! Mulle lähetettiin yhteensä 22 kynsitarra-arkkia, jotka on kyllä ihania ! Lisäksi yllärinä sain vielä Sally Hansen merkkisen Mega Shine top coatin, jota voin suositella ihan kaikille. Levittyy hyvin, sivellin on kätevä ja lakka kuivuu nopeasti. Kiiltokin on aivan mahtava, kruunaa kyllä lopputuloksen. Sally Hansenin tuotteita löytää hyvin mm. Pretty.fi:stä.


Ensimmäiseen tutoriaaliin pääsevät nämä tarrat. Helppo tapa koristella, sopii hyvin vaikka perusransiksen päälle, ja varmaan ihan sellaisenaankin. Ainoa miinus on se, että tarrat ovat tosi kapeita, eivät peittäneet kokonaan mun kynsiäni, mutta se ei haittaa ainakaan jos alle laittaa jotakin lakkaa. 


 Mitä tarvitset toteuttaaksesi nämä kynnet:
- Liukuvärjäykseen käytettävät lakat sekä töpöttelysienen (keittiösieni, meikkisieni tms.)
- Kärkitarroja
- Kynsiteippiä, jos et omista, voit jättää tämän vaiheen pois tai korvata sen esimerkiksi rajaamalla reunan käyttämällä akryylinmaaleja tai koristelulakkaa.

Itse käytin lakkaukseen China Glazen Re-Fresh Mintiä, Essien (en muista nyt nimeä, mutta pastellin sininen) sekä La Femmen Mint Creamia.


1. Aloita koristelu vaaleimmalla käyttämälläsi lakalla, voit itse päättää teetkö perusranskalaisen manikyyrin, koko kynnen lakkauksen vai vietkö "ranskalaistamanikyyriä" pidemmälle.


 2. Töpöttele seuraavaksi tummimmalla lakalla niin pitkälle kuin itse haluat. Essien sininen pastelli -lakka ei ollut kovin näkyvä Re-Fresh Mintin päällä.. Töpöttely kannattaa tehdä niin, ettei laita kerralla liikaa lakkaa sieneen, jottei töpöttelyn rajasta tule liian tumma. Lisäksi yksi vinkki on se, että töpöttelee puhtaalla sienellä rajaa haaleammaksi.



Halusin kokeilla miltä lopputulos näyttää tummemmilla kärjillä ja rajalla.



3. Itse päätin rajan peittää hopealla kynsiteipillä, mutta jokainen tekee oman makunsa mukaan. Rajan voi tietysti jättää tekemättä tai rajan voi piirtää koristelulakalla tai akryylimaaleilla..

Mulle ton teipin kanssa näpertely tuottaa ongelmia. Jotenkin teippi ei joko jää päästä kiinni tai sitten se menee "kuprulle".. Vinkkejä?


4. Tarrojen laitossa kannattaa käyttää apuna pinsettejä. Niiden avulla tarran saa aseteltua helposti. Asettele tarra mahdollisimman keskelle kynnen kärkeä, ja jos tarran sivuille jäävät reunat häiritsevät, voit töpötellä niitä piiloon. Mua ne tietenkin häiritsi vaikka ne eivät kaukaa katsottuna näykään, joten töpöttelin ne piiloon Models Ownin Dream Streamilla.

5. Lopuksi tietenkin päällyslakka päälle tai tarrat eivät pysy.

Tällaiset näistä sitten tuli, helppoa ja nopeaa.

Mitä pidät kynsistä? Aiotko kokeilla?

3. kesäkuuta 2012

Ylppärikynsiä ja niiden myöhempää "tuunausta"


Mustahan tosiaan tuli nyt sitten virallisesti ylioppilas ! Yllä kauhee kuva, mut ei se mitään. 


Tälläset kynnet mulla oli juhlassa ! Näitäki piti ryhtyä tietenkin tekemään keskellä yötä, sillä eihän nyt siniset kynnet sopinu ton mekon kanssa, eihän? Vähän jonkinlaista liukuvärjäystä koitin tehdä.. Taisin käyttää ainoastaan pohjalla Essien Spaghetti Strapia ja töpöttelin päälle Kleancolorin Pearl Pinkillä. Aika kivat, mutta yksinkertaset.

Wet n Wild Sparked ja 9.0.2.1. Orange

Tottakai mun piti saada lahjarahoilla vähän jotain kivaakin (lue: kynsijuttuja), joten tällaiset lakat hain eilen Seppälästä. Näitä ajattelin "vaan testata kynsille, jotka kuitenkin otan tänään pois" eli aattelin sotkea ylppärikynteni testaamalla näitä, mutta toisin kävi !


Ensin laitoin 9.0.2.1. Orangea koko kynnelle ja tässä on tulos ! Aivan ihana liukuväri, ainakin mun mielestä. Lakka levitty kivasti ja kuivu nopeasti, en kyllä osaa peittävyydestä sanoa muutaku arvauksen.. Tarvitsee luultavasti monen monta kerrosta ollakseen tarpeeksi peittävä !

Testailu ei tietenkään jäänyt siihen, pitihän Sparkediakin testata? Laitoin sitä aivan kynnen kärkeen, mikä tosin osittain pilasi upean liukuvärin..




Sparkedin aiheuttaman rajan päätin peittää kukkaisilla kynsitarroilla (saatu Pretty.fi:stä), ja kokonaisuutena mielestäni kiva ! Kuva on hieman törkyinen, kun kärjistä on hieman lakat kuluneet jne. Tällaista tällä kertaa kuitenkin ! 

Pieni tiedotusasia loppuun: Aion järjestää blogissani arvonnan ! Palkintoja tulossa postissa, mm. siirtokuvaa, tarraa.. Saa nähdä koska saan aikaiseksi aloittaa ko. arvonnan vai keräänkö vielä palkintoa varten juttuja.. En tiedä. 

Tulossa myös tutoriaali kynsien kärkiin tulevista tarroista! Tein meinaa aikas kivat kynnet ennen näitä ;) 

Olkaa siis silmät tarkkana ! 

Mitä mieltä olet kynsistä? Oletko itse koskaan "tuunaillut" aikaisempia kynsiäsi ?