30. syyskuuta 2012

Arvonnan voittaja on...

Arvonta on ratkennut ! Kiitokset kaikille osallistuneille ja etenkin hyödyllisten palautteiden laittajille. Tosin, on kyllä pakko sanoa, että turhauttavaa toisintoa oli palautteissakin, mutta suurinosa palautteista oli kuitenkin varteenotettavia.

Tämä palkinto lähtee siis seuraavan nimimerkin omaavalle henkilölle ...


...joka on....           Nya ! 

Laitan sinulle sähköpostia nyt, ja sinulla on viikko aikaa vastata tai arvon uuden voittajan. Onnea ! (muista tarkkailla myös roskaposti kansiota!)

Suoritin arvonnan netistä löytyneellä arvontakoneella.

Kiitokset vielä kerran kaikille osallistuneille!

Huono ideointi päivä

Mulla on ollut tässä loppuviikosta nyt erittäin hiljaista kynsien lakkausrintamalla.. Ei ole oikein ideoita, mikään ei kelpaa, eikä mikään lakka huuda hyllyltä: "Käytä minua ! Käytä minua !" :D Jotain piti kuitenkin saada tehtyä, joten päädyin kokeilemaan Sanna Tara:lta tilaamiani kukka water decalseja


Tykkäättekö holo lakoista? Minä tykkään. Minun kokemukseni tosin perustuvat Flormareihin ja netin luultavasti epätodellisiin kuviin. Näissä käytin Flormarin holo sävyä numero 814, joka on harmaanvioletti. Holoa en ole aiemminkaan kuviin saanut, enkä saanut paljoa nytkään. Luonnossa tässäkin lakassa holoefekti näkyy kivasti, vaikkei vedä varmasti vertoja Nufuille tms. muille "superholoille". Lakkasin kolme kerrosta ja laitoin joka kynteen yhden decalsin.

Todellakin suosittelen water decalseja erityisesti kaikille "jotka eivät osaa" tehdä koristeluita, sillä näitä on erittäin helppo käyttää. Lisäksi ainakin omasta mielestäni nämä peittoaa kynsitarrat mennen tullen ! Tarrat saattavat jäädä törröttämään, nämä eivät. Tarra pitää saada heti oikeaan kohtaan, mutta decalseja pystyy siirtämään niin kauan kuin ne ovat märkiä ! Itse ainakin tykkään näistä, mitä mieltä sinä olet?

Tässä teille vielä linkki hyvään water decalsien käyttö tutoriaalivideoon ! Siinä näytetään vielä koko kynnen decalsien käyttö.


Huomio huomio ! Muistakaahan osallistua arvontaan tänään ennen klo 23 !! 

28. syyskuuta 2012

Ruffian manicure


Oletteko koskaan kuulleet termiä " Ruffian manicure " ? Idea kuitenkin on se, että lakataan kynnet ensin normaalisti halutulla pohjalakalla. Itselläni käytössä on Flormarin sävy 436. Sitten otetaan toinen väri, minulla Flormar 449, ja lakataan sillä päälle kuvan osoittamalla tavalla. Vaikea selittää nyt, että miten tuo nyt tehdään, oikeastaan samallailla kuin lakkaat normaalistikin kynnet, kun pyrit siihen ettei lakkaa mene kynsinauhoille. Ainoa ero on se, että raja tulee ylemmäksi? Tein itse täysin vapaalla kädellä, mutta näihin voi tottakai käyttää niitä "manikyyrikaavoja" eli teipin palasia joita käytetään normiranskikseenkin.

Tätä minun versiota "Ruffian manicuresta" voisi kutsua "miniksi". Kun googlailin näitä, niin todella moni on laittanut tuon rajan paljon korkeammalle, muttakun minulla oli todella paljon vaikeuksia saada tuosta rajasta ollenkaan siistiä, joten se tietenkin hivuttautui kokoajan alemmaksi ja alemmaksi..

En oikein tiedä mitä mieltä olen näistä ruffian manicureista, toisaalta kiva ja toisaalta taas ei niinkään. Melko ristiriitaiset fiilikset siis. Mitä mieltä itse olet ruffian manicuresta? Jos termi on uusi, niin suosittelen googlailemaan muitakin kuvia, sillä nämä minun ovat niin hassut, etten todellakaan tiedä voisiko näitä edes kutsua tuolla nimellä !

Vielä tähän loppuun voisin höpöttää tuosta Flormarin sävystä numero 449. Se on violetinpunertava lakka, joka on ainakin minun mielestäni vaikea koristeltava! En tiedä sitten.. Levittyy ja kuivuu hyvin, niinkuin mielestäni melkeinpä jokainen flormar, jonka omistan.

25. syyskuuta 2012

Liukuvärjäys -tutoriaali

Tässä olisi nyt tutoriaali siitä, miten minä teen liukuvärjäyksen kynsiin (joka muuten on oikeastaan laiskaversio Nailasauruksen taktiikasta!). Kuvat on otettu tänään illalla, joten oli jo hieman hämärää, siksi kuvien laatu on vähän mitä on. Onneksi kuitenkin kuvat ovat vain esimerkkeinä ja selventämässä selityksiäni. Toivon, että tästä on mahdollisimman monelle hyötyä ja olisi mahtavaa jos linkittäisitte tällä ohjeella tekemiänne liukuvärjäyksiä minulle :) Ihan mielenkiinnosta haluaisin nähdä toistenkin tuotoksia ! Kivaa olisi myös se, että linkittäisit tämän tutoriaalin, jotta mahdollisimman moni pääsisi hyödyntämään tätä. 

Liukuvärin tekemiseen tarvitset ainakin kaksi lakkaa, sekä sienen töpöttelyä varten. Sieni voi olla perus keittiösienen pala, meikkisieni tms. Tällä kertaa käytin keittiösientä. 

Ensimmäisessä osiossa näytän miten teen kaksivärisen liukuvärin, joka on erittäin helppo tehdä ! Käytin lakkoina Flormarin sävyjä 446 ja 448. Pohjalakkana käytin tuota 446:ta. 


1. Lakkaa pohjalle haluamaasi lakkaa niin monta kerrosta, että lopputulos on mahdollisimman peittävä. Anna lakan kuivua täysin kuivaksi! Itse lakkasin ensin kaksi kerrosta, ja sitten onnistuin hieman suttaamaan mallitikun huonolla "nukkaavalla" meikkisienellä, joten laitoin vielä yhden kerroksen. Tästä syystä mallitikussa on noita pieniä kummallisia pilkkuja.


2. Laita molempia (pohjalakkaa sekä toista valitsemaasi lakkaa) lakkoja sienelle runsaasti kuvan osoittamalla tavalla.


3. Töpöttele sienellä kevyesti lakkaa kynteen. Rajan saat häivytettyä töpöttelemällä hieman edestakaisin, jolloin pohjalakka sumentaa rajaa. Eli: Aloita töpöttely kynnen alaosasta, etene ensin kohti kärkeä. Palaa sitten hieman kohti kynnen alaosaa, taas kohti kärkeä, jälleen alaosaa kohti jne. Älä tee mitään suuria liikkeitä edestakaisin. Töpöttele rauhassa, ja muista ettei sientä saa runtata kynttä vasten vaan sillä töpötellään kevyesti !


Joskus tämä vaatii useamman "yrityksen", joten anna kynnen kuivua hyvin ennen uutta töpöttelykerrosta! Yllä oleva kuva on siis yritys nro 2 ! Raja on kuitenkin omasta mielestäni liian näkyvä, joten töpöttelin lakkaa vielä lisää.


4. Nyt näyttää jo paljon paremmalta! Halutessasi voit töpötellä pelkkää kärjessä olevaa lakkaa kärkeen tummentaaksesi sitä vielä. Lopuksi muista laittaa päällyslakka, koska sieni jättää lakan muhkuraiseksi.


Esittelen teille vielä kuinka teen kolmivärisen liukuvärin.


1. Jälleen, lakkaa kynnet normaalisti haluamallasi lakalla. Anna kuivua hyvin ! Käytin Golden Rosen 186:sta.


2. Laita tällä kertaa kolmea lakkaa sienelle kuvan osoittamalla tavalla. Ylhäältä alas: Golden Rose 186, Golden Rose matte 11 sekä Kleancolorin Black.


3. Loppu tehdäänkin oikeastaan ihan samalla tavalla kuin kahdella värilläkin, joten en toista niitä nyt tähän. (ohjeet ylempänä nro 3:sta eteenpäin)


Kolmen värin liukuväristä tuli mielestäni todella kiva! Enpä olisi uskonut.. :)

Liukuvärin tekeminen ei ole oikeasti lainkaan vaikeaa, muista aina että annat kerrosten välissä kuivua, ennenkuin töpöttelet lisää lakkaa kynnelle! Jos et ensimmäisellä töpöttelykerroksella onnistu, anna kynsien kuivua ja yritä uudelleen.

Tsemppiä kokeiluille, muistakaa linkitellä tekeleitänne ja kysykää toki jos jäi jotakin kysyttävää. Ja tietenkin: Mitä mieltä olit tästä tutoriaalista? 

24. syyskuuta 2012

Rainbow stripes

Olen surkea tekemään koristeluja teippien avulla, olen erityisesti Nailside -blogissa ihastellut kaikkia tutoriaaleja, mutta itse aina onnistun sotkemaan lopputuloksen.. Löysin eilen kuitenkin netistä tutoriaalin todella kauniista kynsistä, joihin oli käytetty kynsiteippiä apuna. TÄÄLTÄ löydät tutoriaalin, joka näyttää vaihe vaiheelta mitä pitää tehdä. :)  Ihan ensimmäinen niistä. 


Ajattelin tavoitella myös tuollaista "pirteää" lopputulosta, mutta melko laimea siitä tulikin. Tein pohjan käyttämällä Color Clubin sävyjä Daisy Does It (keltainen), Sparkle and Soar (oranssi) sekä Wing Fling (pinkki). Musta lakka on Kleancolorin Black

Kerron idean lyhyesti, elikkä pohja lakataan halutulla tavalla. Sitten asetellaan kynsiteipit kynnelle, kynsiteippi kohdat jäävät pohjavärin värisiksi. Lakataan kynnet yksi kerrallaan päällilakalla, ja lakan ollessa edelleen märkää poistetaan kynsiteipit kynneltä. 

Tosiaan, kuvittelin aiemmin tämän olevan yli helppoa, mutta ainakin minä saan aikaiseksi ikäviä suttuja.. Mutta eipä ne sutut näy kovin kauas. Jos teet ihan vain kaksi väriset kynnet teipeillä, niin pystyt korjaamaan suttukohdat käyttämilläsi lakoilla. Näissä en ruhtynyt edes peittämään suttuisia kohtia. 

Alla on vielä kuva käyttämistäni tuotteista, onko näiden tällaisten kuvien ottaminen hyvä vai huono idea? Olisiko näistä mitään apua kenellekään? 


Oletko kokeillut tällaistä koristelutapaa? 

22. syyskuuta 2012

Kelmuillaan !


Niille, joille tämä termi "elmukelmukynnet", ei vielä ole tuttu niin TÄÄLTÄ löydät tutoriaalin näiden tekemiseen. Aion kuitenkin itsekin sanallisesti selittää vielä miten olen nämä tehnyt, joten älä katoa ! 

Elmukelmukynnet tehdään siis yllätys yllätys käyttämällä elmukelmua! Kelmusta leikataan pieniä paloja, jotka puristetaan  pieniksi mytyiksi/palloiksi, koin itse tämän jostain kumman syystä mukamas "haastavaksi". Ensin lakataan koko kynsi halutulla pohjalakalla, minulla on käytössä Flormarin 443. Pohjalakan annetaan kuivua täysin, sillä muutenhan myös pohjalakka lähtee elmukelmun mukaan. Kun pohjalakka on täysin kuiva, lakataan koko kynsi toisella lakalla (huom! tee yksi kynsi kerrallaan!), itse käytin tänään Seppälästä hankkimaani Wet n Wildin On a Tripiä. Kun lakka on vielä märkää, otetaan elmukelmumytty ja töpötellään kevyesti päälimmäistä lakkaa pois, halutuista kohdista. Kun olet saanut jokaiseen kynteen tehtyä töpöttelyt niin enää päällyslakka ja valmista tuli. Suosittelen ehdottomasti päällyslakan laittoa, se hieman "sumentaa" lopputulosta. Viimeistelin kynnet vielä muutamalla pisaran muotoisella strassilla. 

Oikeasti elmukelmukynsien tekeminen ei ole lainkaan vaikeaa. Mietin tässä tänään kihlattuni kanssa, että miten ihmeessä jotkut keksivät näitä erilaisia kynsien koristelu taktiikoita. Kuten vaikka vesimarmorointi? Tai juurikin tämä elmukelmuilu? Tai pillien käyttö? En ymmärrä. Minä vaan seuraan perässä ja teen mitä muutkin tekee. Hah. :) 

Oletko itse elmukelmuillut ? Mitä mieltä olet kynsistä, aiotko itse kokeilla? ;) 

Psst, muistakaahan ihmiset osallistua ARVONTAAN !

20. syyskuuta 2012

Pink Heaven

Ajeltiin eilen porukalla moikkaamaan isosiskoa Ylöjärvelle, ja tultiin joskus seitsemän jälkeen Hämeenlinnaan takaisin. Väsymys painoi ja ajattelin, että kotona menen suoraan nukkumaan! No, ei siinä niin käynytkään vaan päätin koristella kynnet, joihin lakkasin jo edellisenä päivänä yksinkertaisesti vain Models Ownin Soda Pop Pinkiä. Oletin Soda Pop Pinkin olevan juuri se täydellinen vaaleanpunainen lakka, mutta oikeastaan se on turhan punainen tai "koralli". Muuten kyllä levittyvyydeltään ja kuivuvuudeltaan tosi kiva lakka ja peittää jo kahdella kerroksella ! 


Koristeluissa tosiaan päädyin jälleen one stroke -kukkaseen. En kuitenkaan tällä kertaa tehnyt jokaiseen kynteen niitä, vaan ainoastaan peukaloon ja nimettömään. Loppuihin tein yksinkertaisen liukuvärin käyttäen Flormarin 443:sta. Viime aikoina on kehuttu jonkin verran tekemiäni liukuvärejä, joten pohdin tässä, että olisiko lukijat kiinnostuneita kunnon tutoriaalista? Video mahdollisuutta ei kyllä valitettavasti ole.. 

Itse tykkään näistä erittäin paljon! Liukuväri onnistui todella hyvin, luonnossa ei näy minkäänlaista rajaa värien välillä vaan se tosiaan on liukuväri. One stroke kukkasetkin onnistui todella hyvin!


Peukalon ja nimettömän tein siis niin, että ensiksi maalasin tuon One stroke kukkasen. Laitoin mikrohelmiä kukan keskustaan ja tein valkoisella akryylimaalilla pilkkuja. Ensin ajattelin jättää asian siihen, mutta kukka näytti jotenkin keskeneräiseltä. Joten, päätin rajata sen vielä mustalla akryylimaalilla ja tehdä vielä muutaman pienen mustan pilkun sinne tänne siveltimen kärjellä. Pääsin vihdoinkin kokeilemaan Sanna Tara:lta viime kerralla tilaamaani ohutta sivellintä. Sivellin on erittäin hyvä, riittävän ohut, joten sillä saa tehtyä erittäin ohutta viivaa.

Mitäs pidätte? Mitä mieltä olet tuosta liukuväri -tutoriaalista?

17. syyskuuta 2012

Jipii, pääsin finaaliin ! :)

Vielä on pakko hehkuttaa sen verran, että olen erittäin iloinen ja tyytyväinen suoritukseeni. Minut on nimittäin valittu Ripaus Väriä -blogin 2 vuotis Synttärikisan FINAALIIN

Vau! Tämä on oikeasti suuri saavutus jo itsessään, en meinaan ole ennen todellakaan pärjännyt missään kynsien lakkaus kilpailuissa. Olo on niinkuin voittajalla, vaikken sitä kisaa voittaisikaan. Finaalissa on kyllä niin upeita kynsiä.. wau!

Näillä kynsillä osallistuin siis, joissa todellakin on "ripaus väriä". 


TÄSSÄ vielä linkki ko. kynsiin liittyvään postaukseen, jos se vielä jotakuta kiinnostaa. :) 

Ulkoasu(ko) ?

Noniin, elikkä muokkasin nyt blogin ulkoasua värikkäämmäksi, kuten moni teistä toivoikin arvonnan yhteydessä. :) Mitä mieltä ihmiset on nyt? Aikamoinen pinkki prinsessa ! Blogitekstit ovat edelleen valkoisella pohjalla, sillä mielestäni silloin on selkeintä lukea. Värimaailmasta voisin sen verran sanoa, että tämän valitsin siksi, että pidän banneristani niin paljon etten aio siitä ainakaan vielä luopua. Joten, värimaailman pitää sopia banneriin. Menikö överiksi vai onko nyt "ei niin tylsä" ulkoasu? Rehellistä mielipidettä kaipailen, kuitenkin asiallisuus olisi erittäin suotavaa ! Muistakaa sanoa parannus ehdotuksia.

Muistakaahan osallistua ARVONTAAN !

15. syyskuuta 2012

Cupcake ! ♥

Oon monissa blogeissa nähnyt näitä cupcake/muffini -kynsiä ja olen aina ajatellut etten tekisi ikinä omiin kynsiin moisia! No, nyt sitten inspiroiduin kokeilemaan kuppikakkujen tekoa tuon "karkkisen" Flormar 443:n ansiosta! Tuo 443 on ihanan räikeä pinkki, joka peittää mielestäni tarpeeksi 3:lla kerroksella ja se kuivuu yllättävän nopeasti ainakin pintakuivaksi.. 


Cupcake -tutoriaaleja on paljon, kannattaa etsiä vaikkapa Youtubesta " Cupcake nails ". Päätin tehdä kuppikakut ainoastaan nimettömään ja peukaloon, ja loppuihin söpöjä pilkkuja. Pilkkuihin käytin China Glazen Sweet Hookia.

Kuppikakun teon aloitin niin, että tein Sweet Hookilla ranskalaisen manikyyrin, jonka raidoitin violetilla akryylimaalilla. Sitten otin ison dotting toolin ja piirsin valkoisella akryylimaalilla kuppikakun kuorrutuksen. Päätin tehdä muutamat vaaleanpunaiset pilkutkin koristeeksi ja päälle vielä violetit 3mm strassit. Ensin meinasin käyttää vaaleanpunaisia sydämenmuotoisia helmenpuolikkaita, mutta ne eivät oikein erottuneet kuppikakkujen päällä..


Näitä kehui mm. Seppälän myyjä, kun kävin ostamassa pari Flormar -lakkaa lisää ! Se on aina kivaa, kun joku kehuu kynsiä :)

Mitä pidät? Kokeilisitko itse? :) 

14. syyskuuta 2012

Sanna Tara Nail Art -tilaus, ihana!


Pikainen esittely -postaus viimeisimmästä tilauksestani Sanna Tara:lle.

Tein tilauksen itseasiassa kolmessa eri osassa, hyvä minä! Kuitenkin Sanna oli niin kiva, että laittoi kaikki samassa kuoressa tulemaan. :)

Ensimmäisenä haluan hehkuttaa 20x strassikiekon pakettia, joka sisältää siis helmenpuolikkaita, fimoja sekä eri muotoisia strasseja. Hintaa tulee postituskuluineen noin 40€, mutta jos rupeat laskemaan kiekkojen hintoja yksitellen (suurin osa 3-5€/per kiekko), niin tulee halvemmaksi ostaa tämä paketti. Näitä kiekkoja on siis saatavila tietysti yksittäisinäkin. Oli ihana löytää kuoresta 20 kiekkoa, joita hypistelin ja tutkin vaikka kuinka kauan. Lupaan esitellä kiekkoja tarkemmin myöhemmin parempien kuvien kera!

Lisäksi kuoresta löytyi 5 kpl erilaisia water decalseja, joita tosiaan esittelen paremmin käytön yhteydessä, hintaa näillä on 1-2€/per arkki, joten ei kallista! TÄÄLTÄ löydät siirtokuva -valikoiman ensimmäisen osion ja TÄÄLTÄ toisen. Muistakaa myös kokokynnen water decalsit, jotka ovat Sanna Taralla erittäin laadukkaita, TÄSTÄ pääset niihin liittyvään postaukseen.

Ostin vielä siveltimen, joka muuten on mukavan ohut! En vielä ole kokeillut sitä, mutta uskoisin sen olevan erittäin hyvä. Tilasin myös kauan himoitsemiani Hexagon Glittereitä, Sanna Taralla näitä nimitetään Isoiksi Glitter Diamondeiksi. Kaupanpäälle sain oransseja Hexagon Glittereitä, violettia sekä vihreää Glitter Dustia, sirpalehileitä sekä murskattua simpukankuorta.

Kokonaisuudessaan tilauksen hinnaksi tuli n. 50€ !

Olisiko kiva saada tällainen paketti kotiin? :)


13. syyskuuta 2012

Vihreää liukuväriä


Taas vähän liukuväriä, mutta eikai se mitään. Näihin käytin Models Ownin Golden Greenia sekä Essien sävyä nimeltä Navigate Her. Itse teen liukuvärit niin, että otan joko keittiösienen tai meikkisienen palasen ja laitan molempia värejä sienelle ja töpötän.Tällä tavalla rajan saa häivytettyä paremmin kuin töpöttelemällä yhtä väriä kynteen. Itse kuitenkin yleensä lakkaan pohjalakan silti, vaikka laitan sitä myös sienelle. Olen netistä lukenut eri tutoja aiheesta ja olen niitä kokeillutkin. Esimerkiksi eräs ohje on sellainen, että laittaa kahta eri lakkaa muovisellealustalle, ja sekoittaa niiden luoman rajan. Sitten kastaa sienen siihen ja töpöttelee kynnelle. Olen tätä tapaa kokeillut, mutta sitten iski laiskuus ja päädyin tekemään liukuvärit tällä nykyisellä tekniikalla.

Miten te teette liukuväri -kynnet? 

   

12. syyskuuta 2012

Piimax ja liukuväriperhoset

Joku tarkkasilmäinen saattoikin jo edellisestä postauksesta huomata lyhentyneet kynnet! Kivaa vaihtelua, muutenkin rupesi kynnet olemaan jo häiritsevän pitkät.. Hyvillä mielin voin onneks lyhennellä näitä, koska tiedän niiden varmasti kasvavan takaisinkin. Uskotteko, että on olemassa jotakin "lääkettä/ainetta", jolla on mahdollista vaikutta ratkaisevasti kynsien laatuun ja kasvuun? Mitä itse olen netistä lueskellut, osa on sitä mieltä että kaikki on ihan geeneistä kiinni ja osa uskoo kaikenmaailman tuotteisiin.. Mitä mieltä itse olet?

Kuinka monella teistä on/on ollut paha tapa pureskella kynsiä? Minulla on ollut. Pienempänä tosin. Äitini kokeili kaikenmaailman Kynneleitä jne. mutta lopetin itse lopullisesti kynsien pureskelun, kun hurahdin kynsitaiteiluun. Oikeastaan voisin tässä vielä hehkuttaa sitä, että hurautin toisen isosiskoistanikin kynsitaiteilun maailmaan, ihan vain sen takia, että kauhistelin hänen nysäkynsiään. :D Tästäkään ei ole ehkä kuin kuukausi aikaa, mutta hänen kyntensä ovat jo ihan normaalin näköiset ja pureskelu/repiminenkin on ainakin huomattavasti vähentynyt! Sori vaan sisko, jos et tykkää että kirjoittelen tänne tästä asiasta. Hah. Mutta mä olen niin ylpeä ! 

Omat kynteni ovat ainakin nykyään todella hyvä kuntoiset ja kasvavat nopeasti jne. Ei pahemmin ole ollut mitään ongelmia, mutta joku aika sitten vasemman käteni peukalon kynsi rupesi liuskottumaan pahasti sen jälkeen kun onnistuin katkaisemaan sen. Siitäkin ongelmasta pääsin onneksi eroon. 

Palatakseni tuohon kysymykseen; " Uskotteko, että on olemassa jotakin "lääkettä/ainetta", jolla on mahdollista vaikutta ratkaisevasti kynsien laatuun ja kasvuun? " Aloitin syömään Piimax C + Biotiini nappuloita noin kuukausi sitten, en kysnieni takia vaan hiusten. Monet ovat sanoneet, että vaikutus alkaa vasta toisen purkin jälkeen, mutta mielestäni kynsien kasvu on nopeampaa kuin ennen. Tablettien vaikutuksesta kynsien tai hiusten laatuun en osaa sanoa oikeastaan mitään, koska kynteni ovat ennenkin olleet erittäin hyvät ja hiukseni nyt ovat kuitenkin vielä melko kehnot, kuitenkin uskoisin niiden olevan hieman paremmat kuin ennen. Siihenkin on varmasti vaikuttanut kaikki hoitosuihkeet jne. siksi en voi kehua pelkästään Piimax tabletteja. Tosiaan, itse ostin näitä Piimax tabletteja Citymarketista ja hintaa oli n.7 €. 

Pitkän alkulöpinän jälkeen voisin siirtyä höpöttämään kynsistä. 


Ensimmäisenä voisin kertoa inspiraationi lähteen, joka on yllätys yllätys Sonnela ! Seuraan kyseistä upeaa blogia koko ajan, joten väistämättäkin tarttuu ideoita omiakin kynsiäni varten. Näihin kynsiin olen siis "törkeästi" kopioinut liukuväri idean ja värimaailman NÄISTÄ kynsistä. Ihanat!

Käytetyt lakat kynnen tyvestä kärkeen:
- Wild n Mild Fashion Passion 
- Classics French Manicure White Tips 
- Essie Mint Candy Apple 
Päälle laitoin vielä kerroksen Lumenen Go Glitterya.

Koristeluiden päättäminen oli todella vaikeaa, mutta en halunnut jättää pelkkää liukuväriäkään. Päädyin siis lätkimään kynsille Pretty.fi:ltä aiemmin saamiani tarroja, joiden paketin jo avasin, joten nämä eivät sisälly arvonnan tarroihin. Koristelun toteutin pitkälti " lätkinpäs tarroja sinne tänne " -menetelmällä, mutta lopputulos on ainakin omasta mielestäni ihan kiva.

Mitä tykkäät? Miten itse tuot esille inspiraation lähteesi?

11. syyskuuta 2012

Snaketko?


Ajattelin ensin tehdä ns. käärmeen nahka kynnet, mutta enpä nyt tiedä onko nämä yhtään sinne päinkään. Pohjalle lakkasin NYXin 24 Karetia pari kerrosta. Kuvioa varten käytin jostakin vanhasta takin hupusta leikkaamaani verkkokangasta. Käytin kynsissä samaa tekniikkaa kuin TÄSSÄ videossa on käytetty. Tosin, videossa käytetään kahta erikokoista verkkoa.

Kokonaisuudessaan töpöttelin kynnelle kaikkia seuraavia lakkoja:
- Flormarin JG450
- Flormarin JG451
- Matte 06
- Matte 11

Lisäsin vielä 3mm strassit koristeeksi.

Mitä pidät kynsistä?

9. syyskuuta 2012

Köh köh..

Olen ollut kipeänä tässä jo jonkun aikaa, joten voimia ei ole ollut blogin kirjoittamiseen. Joten, tässä postauksessa esittelen kolmet kynnet, jotka olen tämän viikon aikana saanut aikaiseksi.


Glittersandwicheista innostuneena täytyi tietenkin kokeilla miltä ne näyttävät neonkeltaisena. Melkoisen räikeät, ihan liian räikeät minun makuuni. Huh! Näillä taisin oleilla kokonaisen päivän ja illalla otin pois. Tuli mieleen huomioliivit!

Pääosassa näissä on Kleancolorin Funky Yellow, joka todellakin on neon keltainen lakka. Laitoin pohjalle kaksi kerrosta Kleancoloria, väliin glitterlakkaa ja päälle vielä kerros Kleancoloria. Glitterlakkana tosiaan käytin Wet n Wildin Party of Five Glittersiä.


Ostin Seppälästä kaksi mattalakkaa eurolla kipale, sävyt Matte 06 ja Matte 11. Näihin leopardikynsiin käytin toista niistä, Matte 06:sta. Näistä mattalakoista on niin vaikea sanoa pullojen perusteella, että minkä värisiä ne ovat, joten ostin "sokkona". Matte 06:sta jäi sellainen ensivaikutelma, että se on tylsän ruskea lakka, mutta auringonvalossa paljastuikin esiin hieman violettiakin! Kuvaan koitin tätä efektiä kaapata, mutta eipä se kovin hyvin näissä nyt näy. Kannattaa ehdottomasti ostaa tämä sävy, jos löydät sen vielä lähi Seppälästäsi vaivaisella eurolla! :) Leoparditäplät tein akryylimaaleilla.


Tämän hetkiset kynnet ovat nyt tällaiset.. Kuva on KEHNO! Pahoitteluni, mutta oli pakko saada nämäkin tähän postaukseen, ja kuvaa ottaessani oli jo niin hämärää, että tässä on lopputulos. Halusin päästä kokeilemaan Flormarin sävyä 393, jonka bongasin sattumalta Tarjoustalon laarista! Se ei oikeastaan hetkauttanut minua mitenkään, mutta oli pakko ostos, kun oli niin hämmentävän erilainen kuin muut laarin lakat. Lisäksi kokeilin aiemmin ostamaani Matte 11:sta, joka on tosiaan tummanharmaa mattalakka. Peukaloon ja nimettömään lakkasin ensin pohjalle Classicsin Metallic 11:sta, jonka päälle laitoin yhteensä kolme kerrosta Flormaria. Muihin kynsiin laitoin Matte 11:sta ja päälle leimasin samalla Classicsin Metallic 11:sta hassun kuvion XL-laatasta D. Leimaukset sujui kehnosti, syytä en osaa sanoa sen kummemmin, mutta veikkaisin suurimmaksi tekijäksi leimaamiseen käyttämäni lakan.

Ensi viikolla yritän kovasti postailla tiiviimmällä tahdilla. Tiedossa on muuten pieni arvonta, jonka palkintona on 16 kynsitarra-arkkia, jotka sain aikoinaan testaukseen Pretty.fi:ltä, mutta en itse ole kovin hyvä kynsitarrojen käyttäjä, joten sovimme, että laitan jäljelle jääneet tarrat seuraavaan arvontaani.

Lisäksi, aion vielä erikseen arpoa Cesarsshop:ilta saamani C1 -laatan, joka alunperin piti olla samassa arvonnassa, missä nuo kynsitarratkin ovat, mutta meidän koira hieman tuhosi sitä, joten ajattelin arpoa sen nyt kuitenkin jollekin, koska uskoisin että muutamat kuviot vielä toimii. Itse henkilökohtaisesti en oikein innostunut ko. laatan kuvioista, joten pyysin luvan Cesarsshopin ihmisiltä, että saan laittaa sen arvonta palkinnoksi. Loppuun vielä kuva tästä laatasta.. Kauhistus.

Tosiaan, mikään arvonta ei ole vielä käynnissä! Annoin vain pientä odottamisen aihetta.



3. syyskuuta 2012

Ferrari?



Viime postauksessa puhuinkin näistä saamistani NYX -lakoista, ja tämä sävy nimeltä Tango jäi vielä testaamatta, joten tässä se nyt on ! Ihanan punainen sävy, hieman oranssiin taittava tosin. Alle laitoin valkoisen lakan, sillä tämän peittävyys ei oikein miellyttänyt. Aluksi laitoin Tangoa kolme kerrosta, ja silti kynsien kärjistä paistoi rumasti läpi.. Lyhyemmät kynnet omaavalla tuskin tätä ongelmaa olisi. Lopulta olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen, kun laitoin valkoisen lakan alle. Kuivuvuus ja levitettävyys olivat ihan hyviä.

Jostain syystä punaiset kynnet on mielestäni hankala koristella.. Tällä kertaa kuitenkin onnistuin ! Hieman ehkä "ferrari" värimaailma.. hah. One strokekin onnistui ihan älyttömän hyvin ! Saattaa näistä jotenkin Kiinakin tulla mieleen.

Mitä pidät?