31. tammikuuta 2013

Ruusuilua..

Taas jälleen kerran inspiraation lähteenä Youtube! Tietenkin eräs Robin Mosesin video. Tein siitä oman versioni, josta tuli muuten melko kiva! 


Pohjalla China Glazen Stone Cold lakka ja loput maalattu Oumaxin akryylimaaleilla. Tykkään! Tein ruusut melkolailla kuten Robin Moses videollaan, joten jos haluatte tehdä tällaisia ruusuja niin ottakaa ihmeessä mallia videolta. Itse käytin kuitenkin kolmea eri punaisen sävyä, sillä kaipasin vielä hieman tummempaakin vivahdetta.

Tykkään erityisesti pikkurillin, keskisormen ja etusormen kynsistä, jotenkin tuollainen "V" -ranskis on todella kiva lyhyissä kynsissä. Sitä kannattaa siis suosia, vai mitä mieltä olette?




Mitä pidätte ruusukynsistä? :) 


29. tammikuuta 2013

Lyhyet... Tummat... Överit(kö?)...

Postausta luvassa taas pitkästä aikaa! En ole taas ehtinyt kirjoitella, mutta kynsiä olen kyllä tehnyt! Peukalon kynsi lohkesi, joten on taas lyhyet kynnet ! Tietysti se tuo blogiinkin kivasti vaihtelua, eikä tämä tilanne minua nyt hirveästi harmita, koska mun kynteni kasvavat todella nopeasti takaisin aikaisempaan mittaansa. Onko teidän lukijoiden mielestä kiva nähdä lakkauksia lyhkäsillä kynsillä? :) Täytin muuten viime viikon tiistaina 20v!! 


Tein tällaiset epämääräiset strassi/glitter kynnet jo sunnuntaina. Käytin näissä Cesarsshopista saatavan Sinan kaviaarimanikyyrisetin mustaa lakkaa, sillä se on mielestäni aivan loistava! Sen jälkeen koitin töpötellä sinistä glitteriä kynnen tyveen, mutta eihän se tietenkään riittänyt mulle. Koitin tehdä "hienot" koristukset valkoisella akryylimaalilla, mutta pöhpöh, ei ne onnistuneet. Niiden päälle koitin lykätä mahdollisimman paljon mustaa glitteriä. Osan tekemästäni virheestä peitin 3mm ja 1,5mm strasseilla. Lopputulos oli luonnossa paljon kivempi kuin tässä kuvassa. Totesin tehneeni ensimmäisen "virheen" lyhyiden kynsieni kanssa.. Tummat värit kun tuntuvat lyhentävän kynsiä entisestään.. Toisaalta taas, ei haittaa mua! :)



Mitä pidät lyhkäsistä kynsistäni? ;)

20. tammikuuta 2013

Mustaa kaviaaria

Sain Cesarsshopista kokeiluun yhden näistä Sinan kaviaarimanikyyri -seteistä. Itse en ole suurin fani ylipäätään kaviaarimanikyyreille, mutta halusin tietää miltä tämä MUSTA näittäisi kynsillä. 

Jälleen linkitän tähän Zigin ihanan blogin, sillä hän on tehnyt näistä kaviaarikynsistäkin oivan tutoriaalin



Pakkaus sisältää mustan kynsilakan, mustia mikrohelmiä sekä suppilon. Cesarsshopin sivuilla lukee vielä "tarjotin"kin, mutta oikeastaanhan se on paketin kansi.. Miten vain. :)

Suhtauduin alunperin jälleen kerran erittäin skeptisesti näihin kaviaarimanikyyri -setteihin, sillä tottakai pääset halvemmalla kun ostat mikrohelmiä ja käytät jo omistamiasi lakkoja.. Etenkin Ciaten settien hinnat, noin 25€, pöyristyttivät.. Kuitenkin, nyt kun Sinaltakin ilmestyi kauppoihin tällainen setti, hieman inhimillisemmällä hinnalla, 15€, niin oli pakko kokeilla. Vaikkakin, edelleenkin pääset halvemmalla kun ostat kaikki tarpeelliset erikseen.

Setti on mielestäni hyvä ja kätevä. Olen aiemmin tehnyt yhdet kaviaarit, joiden tekoon käytin jo omistamiani lakkoja sekä mikrohelmiä ja ai että sitä työnmäärää ja SOTKUA.. Erityisplussat antaisin tosiaan pullossa oleville helmille sekä suppilolle. Ylijääneet mikrohelmet saa helposti kaadettua takaisin pulloon.


En tykkäisi pitää jokaisessa kynnessä tuollaisia kaviaareja, joten tein sellaiset vain nimettömiin, ja muihin maalailin kultaisella akryylimaalilla jotain kukantapaisia sekä koukeroita. Tykkään jotenkin juurikin tästä mustasta versiosta.. Johtuneeko siitä, ettei kaviaari erotu ihan niin hyvin kuin räikeämmissä väreissä, vai mistä lie sitten. :)


Mitä mieltä olet kaviaarikynsistä?

19. tammikuuta 2013

Karvaisia kynsiä

Itse olen suhtautunut hieman skeptisesti näihin "karvakynsiin". Toisaalta idea pörröisistä ja pehmoisista kynsistä kuulostaa hauskalta! Toisaalta taas, eikö nämä ole todella epäkäytännölliset ja sellaiset "yhdenpäivän kynnet"? 


Voitin skeptisyyteni ja tilasin Cesarsshopista tällaisen Sinan samettijauhesetin, johon kuuluu sekä vaaleanpunainen että tuollainen sinivihreä samettijauhepurkki sekä pienenpienet lakat ja sivellin. Setin löydät TÄÄLTÄ. Hintaa tälle tuli tosiaan 12€ + postarit, ei kovinkaan paha edes tällaiseen testailuun.


Cesarsshopin sivuilta ei löydy tietoa näiden lakkojen koosta, eikä lakoissa ole minkäänlaista etikettiä.. En osaa sen paremmin arvioita pullokokoja millilitroissa, mutta voisin sanoa, ettei näillä kannata kaikkia kynsiä lähteä lakkaamaan! Loppuu muuten lyhyen..

TÄÄLTÄ ihanasta Zigin blogista löydät oivallisen tutoriaalin samettijauheiden käyttöön !


Ensin suunnittelin tekeväni kokeilun näiden samettijauheiden kestosta käyttäen tätä vaaleanpunaista jauhetta. Lopulta päädyin kuitenkin poistamaan nämä, sillä kävin kaupassa, heitin nahkahanskani käteen ja kappas, karvakynteni olivat ihan täynnä nukkaa! Toki ne voi nyppiä pois, mutta toisaalta taas en jaksanut ryhtyä moiseen hommaan ja minulla näpit syyhysi päästä testaamaan sinivihreääkin settiä! Olen töissä Ärrällä, joten työpäivä olisi oivallinen testi tällaisille karvakynsille.. Oma oletukseni on, että vähintäänkin kärjet kaljuna lähtisin töistä kotiin? :D

Jotenkin mulla on turhan kaarevat kynnet, sillä minun oli todella vaikea saada karvoja kynsien sivuille.. Näissä vaaleanpunaisissa kynsissä lopputuloksena oli hieman kaljuuntuneet kynsien reunat.. Onneksi siltä pelastaa se, että pohjalakka on samansävyinen kuin karvat ! :)


Sinivihreällä setillä tein hieman erilaiset kynnet.. Näissä onnistuin välttämään kaljut kohdat, mutta onnistuin aiheuttamaan tuollaisen "pullistuman" keskelle kynttä? Muutaman kerran saa harjoitella ennenkuin sujuu niin että miellyttää omaakin silmää. :) Näillä sais tehtyä tosi kivoja kynsiä, varsinkin jos tekisi niin, että käyttää karvoja vain osaan kynttä, vaikka joku kuvio? 

Karvakynsien plussat :
+ Erikoiset
+ Suloiset
+ Helppotehdä, toki aluksi vaatii harjoittelua "täydellisen" lopputuloksen saamiseksi
+ Kestävät käsien pesua

Karvakynsien miinukset:
- Maksimissaan "kahden päivän kynnet".. Tai toki useammankin, mikäli kaljuuntuminen ei häiritse
- Kaikki nukka, karvat tms. jäävät kiinni

Siinä minun ajatukseni mitä plussia ja miinuksia karvakynsillä on.. :) Täytyy toteuttaa testaus vielä näiden kestävyydestä, mutta tuo "maksimissaan kahden päivän kynnet" on vain oletukseni. Onko teillä kunnon kokemuksia näiden kestävyydestä?



Mitä mieltä olet karvakynsistä? Oletko itse kokeillut? :) 

15. tammikuuta 2013

Jouluosteluita

En ole ehtinyt tai jaksanut esitellä teille näitä paria lakkaa, jotka joulun alla ostin Seppälästä. Teen sen nyt.. Ostosta on jo sen verran aikaa, etten tarkalleen muista hintoja, pahoitteluni!


Seppälän kynsilakkojen seasta silmääni osui ensimmäisenä Wild n Mildin Macic Tulip. Lakka näytti pullossa niin jännittävältä, eikä hintakaan ollut paha, joten se oli ehdottomasti saatava! Hintaa oli n. 3-4 €. Pullolla on kokoa 12ml.

Glitterlakat tulivat settinä, hintaa oli n. 10€. Pullot ovat todella pieniä, vain 4ml. Tekosyyni tämän setin ostolle oli se, ettei näiden pullojen tarvitsekaan olla niin isoja, sillä en käytä näitä samallailla kuin värilakkoja. Hyvä tekosyy, eikö? Näille pulloille en löytänyt nimiä mistään.. :(



Macic Tulipsissa näkyy ihanasti kultainen shimmer, kynsillä kultainen on kuitenkin paljon dominoivampi kuin mitä tässä swatchailuissa antaa ymmärtää. Lakka on jo itsessään niin kiva ja hieno, että tämä sopii mielestäni niille päiville kun ei ehdi/jaksa tehdä kynsiä tai kun mikään ei vain yksinkertaisesti onnistu! Lakka levittyy kivasti, kuivuu normaalisti eikä muistaakseni aiheuta muutakaan päänvaivaa. Varsin varteenotettava ostoehdokas siis.

Glitterlakoista voisin sanoa ensin yleisesti sen verran, että nämä kuuluvat sarjaan: "Metsästetään hexglittereitä pikkupullosta!" Kivat lakat joo, mutta en itse ole innokas glittereiden metsästäjä.. Tämä vaan on yleinen ongelma tällaisten glitterlakkojen kanssa..

Vaaleanpunainen ja kultainen glitterlakka on samanlaista, siinä on pienenpientä glitteriä sekä n. 2mm hexglittereitä. Hopeassa hexglitterit ovat isompia, olisivatko n. 4mm? Kokonaisuudessaan kivoja, jos vain jaksaa metsästää glittereitä kynnelle! Itselläni oli kuivumisen kanssa hieman ongelmia, mutta se varmasti johtuu siitä, että kirkasta lakkaa tuli glittereiden mukana todella paksu kerros!


Mitä pidätte lakoista? Onko itsellänne näitä? :)  

11. tammikuuta 2013

Leopardikorsetti


Olen halunnut jo pitkään tehdä korsettikynnet, mutta en ole saanut aikaiseksi. Ehkä se johtuu siitä, etten halunnut tehdä "perus" juttua, vaan halusin siihen jotakin erilaista. Näistä voin sanoa rehellisesti, että tykkään ja paljon! Leopardikuvio on kiva lisä näihin, ja "röyhelö" tai "pitsi" reunat tuovat oman pikkulisänsä. 

Aloitin näiden tekemisen tekemällä mustat röyhelöreunat pienillä tiheillä siveltimen vedoilla. Sen jälkeen otin Beauty Uk:n Cafe Coulture nudelakan ja lakkasin reunat sillä. Se vaati kolme kerrosta peittääkseen mustan akryylimaalin, mutta onneksi en onnistunut suttaamaan näitä mitenkään kerroksia lisätessäni. Sen jälkeen tein leopardikuviot ja lopuksi sutaisin jonkinnäköiset narut osioiden välille. Näiden tekeminen ei ollut lainkaan vaikeaa! Ainoa haastava kohta on se, jos lakka on ohutta ja vaatii useamman kerroksen reunoille. Jos siitä onnistut niin mikään ei estä sinua tekemästä tällaisia kynsiä! Oikeastaan edes se, että sutaiset "ohi" seuraavalla kerroksella, ei estä sinua, koska pystyt peittämään mokasi samalla värillä mitä röyhelöt ovat. Olisi kiva nähdä eri versioita ja eri kuvioilla varustettuja korsettikynsiä! Joten, jos innostut itsekin näistä, käy linkkaamassa minulle oma versiosi :) 






Minkälaiset ovat/olisivat sinun korsettikyntesi? :) 



10. tammikuuta 2013

Huono kukkapäivä


Nämä kynnet ovat oma pikku variaationi Love4Nails -youtube kanavan kynsien tekijän upeasta versiosta. Ja aika pilalle nämä meni :D Ei se mitään, mutta jos jotakin tekisin toisin, jättäisin nuo jättimäiset ja epämuodostuneet kukat pois. Olen seuraillut ko. Youtube kanavaa jo vuodesta 2009, kun innostuin kynsitaiteilusta. Aivan mahtavia kynsiä! Julkaisen nyt hieman vanhempia kynsiä, viikon pari takaa, mutta saanpahan päivitettyä blogia paremmin.. 

Kärjet tein kokonaisuudessaan akryylimaaleilla, juuri kuten videollakin, mutta minun kynteni kun ovat puolta lyhyemmät, niin eihän se kuvio nyt oikein tullutkaan näkyviin.. Laitoin strassejakin hieman "yltiöpäisesti", vähempikin olisi riittänyt. Kukat meni pilalle jo siinä, että en saanut terälehtiä muodostettua oikein, voisin sanoa että oli "huono kukkapäivä". 




9. tammikuuta 2013

Yksinkertaiset pinksutikrut


Heippa! :) Nämä tämän päivän kynnet ovat jo viime vuodelta ja melkosen vanhatkin, mutta perus minä ei ole saanut aikaiseksi lisätä näitä blogiin.. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Olen taas pikku "vapaapäivä reissussa" kannettavan kera, joten en jälleen muista jokaisen lakan nimeä.. Aiempaan postaukseenkin minun oli tarkoitus lisätä lakkojen nimet jälkikäteen, mutta unohdin! Tällä kertaa muistan.. ehkä.

Pohjalle lakkasin kolme kerrosta ihanaa pinkkiä Wet n Mild tai Wild Fashion Passionia, jossa on hieman kultaista shimmeriä.. Shimmer ei kuitenkaan kynsillä näy juurikaan. Harmi! Päätin lykätä kerroksen Flormarin  glitterlakkaa, jossa on hopeisia, punaisia ja sinisiä mikroglittereitä. Lopputulos oli niin nätti, että jätin nimettömän sellaiseksi. Muihin kynsiin tein "random" tiikeriraitoja hopealla ja mustalla akryylimaalilla. Lopputulos on muikavan yksinkertainen ja helppo, joten kukatahansa kenellä on lakkoja ja sivellin pystyy tämän toteuttamaan! :)




Mitä pidät tällaisistä yksinkertaisista kynsistä? :)

6. tammikuuta 2013

Vuoden 2012 kynsisatoa..

Oikein mahtavaa uutta vuotta kaikille, vaikkakin melkein jo viikko ollaankin vuotta 2013 elelty jo. Ajattelin näin perus "edellisen vuoden lemppareita" koota teille, ja tarkoitus oli jo viime viikolla alkuviikosta tämä teille postata, mutta iskipäs sen sortin vatsatauti päälle, että oksat pois! Tämän hetkinen olotila on sellainen, että juuri ja juuri kykenen tässä kirjoittelemaan blogia. 

Oli melkoinen työ kerätä lempparikynnet tähän, oli pakko muutamia jopa karsia pois.. Nytkin näitä on tässä huimat 20 ! Huh huh.. Ajattelin kertoa, mistä itse tykkään näissä kynsissä. 


Jouluista... Tykkään näistä mistelinoksista, ne onnistui todella hyvin ! 


Nimettömän kynnessä värivalinnat onnistui mahtavasti!


Söpöt joulukynnet, maalailu onnistui hyvin ja etenkin nuo karkkitangot!


Musta ja nude <3 Leimailutkin kyllä ihan ok.


Maalailua, onnistunutta sellaista (ihme kyllä)...


Liekit oli kivat.. Näistä löytyy muuten TUTORIAALIKIN...



Herkulliset kuppikakku -kynnet...


Paljon eri lakkoja käytettiin näihin, mutta on lopputulos melko galaximainen ;)


Jotenkin vaan niin nätit! ja yksinkertaiset...


Ehkä nämä kynnet ovat vain sellaiset, jotka muistuttavat mua kuinka sininenkin on hieno väri... 


Puolikuu leot, värimaailma ja idea varmaankin miellyttää ainakin mua..


Elmukelmuilua, kiva lopputulos ylipäätään!


Onnistunut (edes yksi) one stroke -kukka on vain pakko liittää näihin "parhaat" -listoihin..


Värit <3


Erikoiset, en ole koskaan aikaisemmin (tai näiden jälkeenkään) tehnyt mitään tällaista..


Kuinka helppoa voikaan koristeluolla tuollaisilla sydämmillä, jotka uivat kirkkaassa lakassa?


Onnistunut vesimarmorointi, ihanat pastellivärit ja on nuo koristelutkin ihan kivat... ;)


Väriä, väriä ja väriä ! ja ehkäpä; Överiä, överiä ja överiä ! 


Söpöt kynnet kaikinpuolin :) 


Ihka ensimmäiset one stroke -ruusut ! 


Niin se vuosi vaan taas vierähti ja kohti uusia seikkailuja mennään! Mulla on kovasti kynsiä "rästissä", kuvat löytyy mutta blogin kirjoittajaa ei.. Haha :D Ehkä mä tässä saan otettua itseäni niskasta kiinni, kunhan tämä tauti nyt lähtee helpottamaan.. Unirytmikin ihan sekaisin.. 





Mitä tykkäsitte kynsistä? Mitkä ovat teidän lempparinne ?