27. maaliskuuta 2013

Holoa kevätauringossa


Yritin tehdä liukuvärikynsiä, mutta ne menivät ilmakuplien takia pilalle, joten tarvitsin tilalle jotain helppoa ja nopeaa. Päädyin leimailuun, jota harrastan muuten harmittavan vähän. Kiva ja helppo koristelutekniikka!

Alla kaksi kerrosta Color Clubin sävyä Harp On It, joka on ihanan vahva holoefektinen lakka. Päälle leimasin koko kynnen kuvion mustalla Konadin erikoislakalla. Cesarsshopin oma pikakuivattaja levitti leimauksia joistakin kohdista, mutta ei anneta sen häiritä. Olin liian hätäinen, enkä antanut leimauksien kuivua ennen pikakuivattajan laittoa.. Oma moka! Muutenkin osat leimailut menivät vähän pilalle, sillä kello oli jo n. 12 yöllä kun näitä vielä väsäilin.. Lätkin leimat kynsiin ja siinä se.



Mitä pidät kynsistä?


25. maaliskuuta 2013

Pinkit skittlet


Kuulutko niihin, joilla vesimarmorointi saattaa onnistua yhdessä kynnessä ja loput menee päin prinkkalaa? Vai onko vesimarmorointi liian työlästä/sotkuista/haastavaa? Silloin kannattaa ehdottomasti kokeilla tehdä sellainen vain yhteen tai kahteen kynteen! Meinasin itsekin ensin jättää kynnet muuten pinkeiksi, mutta vedin taas hieman "överiksi" nämä koristelut.. Vai vedinkö?

Pohjalla on kolme kerrosta Flormarin aivan mahtavaa räikeää pinkkiä 443:sta. Tätä aion käydä ostamassa Seppälästä vielä toisenkin purkin. Vesimarmorointiin käytin China Glazen Admirea, joka on metallinsävyinen punertavan lila(?) lakka sekä Kleancolorin Metallic Rediä. Molemmat lakat toimivat vesimarmoroinnissa mainiosti, siksi valitsin ne. Aluksi oli tarkoitus laittaa sekaan myös tuota Flormarin 443:sta, mutta se ei levinnyt veteen toivomallani tavalla, joten se jäi laittamatta sitten. Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen!

Muut sormet koristelin extempore raidoilla ja strasseilla.. Kivat koristelut kyllä, mutta melkoisen överit. Ei se mitään, olen kuitenkin lopputulokseen erittäin tyytyväinen!

Jouduin lyhentämään kynteni oikein lyhyiksi, koska jostakin syystä oikean sekä vasemman käden keskisormen kynteni rupesivat liuskottumaan pahasti.. Harmittaa, mutta tykkään oikeastaan näistä lyhyistä kynsistäkin!




Mitä mieltä olet kynsistä?

22. maaliskuuta 2013

GR Jolly Jewels 112

Olen ostanut itselleni nyt kolme Jolly Jewelsiä, esittelen yhden nyt tässä! Ihana violettikulta glitterlakka!


Laitoin kolme kerrosta ja näin peittävän tuloksen sain. Tykkään tästä Jolly Jewelssistä, koska se kuivuu nopeasti ja peittää todella hyvin. Lopputuloksena saat erittäin kimaltelevat (melkeinpä jopa häikäisevät) ja huolitellut kynnet. Todella hyvä lakka sellaisille päiville, kun glitterhimo iskee tai et keksi miten koristelisit kyntesi. 

Iso miinus on se, että tämä on todellakin GLITTERlakka. Eli poistaminen on yhtä tuskaa! Itse poistin nämä foliomenetelmällä.. Poistamisen jälkeen tuntui, että tätä ihanaa mikroglitteriä oli ihan joka paikassa! Naamassa, vaatteissa, pöytätasoilla.. Jos kestät tämän ainoan miinuspuolen, niin kannattaa ehdottomasti käydä kotiuttamassa tämä ihanuus. :) 



Mitä mieltä olet Jolly Jewelseistä? Oletko kotiuttanut yhtäkään?

20. maaliskuuta 2013

Laiskan kynsitaiteilijan pelastus..

Melkein kaksi viikkoa viimeisestä postauksesta... Hyi! Nyt korvaan sen sillä, että kirjoittelen apinanraivolla neljät postaukset ennen töihin lähtöä. Mulla on kieltämättä kaikkea kivaa jaettavana teille! :) mm. Jolly Jewels lakkaus, erittäin onnistunut vesimarmorointi ja upeaa holo&musta yhdistelmää. Ei kuitenkaan unohdeta tätä aivan mahtavaa "Laiskan kynsitaiteilijan pelastusta" !  


Moni osaa varmasti heti jo sanoa miten nämä kynnet on tehty? Kyllä, mustan päälle muutama kerros ihanaa Color Clubin Snow-Flakesia! Olen ennenkin julkaissut tässä blogissa aivan samanlaiset kynnet. Joka kerta kuitenkin nämä saavat ainakin minussa aikaan sellaisen "wau!" huokauksen. Entäs teissä? Sanon näitä tosiaan laiskan kynsitaiteilijan pelastukseksi, juurikin siksi, että Snow-Flakes on niin upea mustan päällä, että jos iskee inspiraation/ajan puute, niin saa helposti upeat kynnet kerrostamalla tällaista lakkaa mustan päälle.

Nämä kynnet mattasin H&M:ssä myytävällä mattalakalla, johon kyllä hieman petyin. Aiemmin käytin Essien mattapäälyslakkaa, mutta se on ihan kuollutta tavaraa tällä hetkellä. Jättää valkoiset raidat jälkeensä.. Essien mattalakkaa kuitenkin suosittelisin edelleenkin kaikille, jotka aikovat tehdä mattalakkauksia useamminkin. Itsellä se jäi lojumaan ja leikki loppuikin lyhyen. Kyllä tämä H&M:n tuote on ihan käytettävää, minusta nämä eivät kuitenkaan mattaantuneet siihen malliin mitä olisin toivonut.


Olen totaalisesti laiminlyönyt kynsiäni, kynsinauhoja ja muutenkin käsieni ihoa.. Sen kyllä huomaa näissä kuvissakin, mutta odottakaapas tulevia postauksia ja kiinnittäkää huomiota kynsien lisäksi kynsinauhoihin sekä kuvissa näkyvään ihoon! Ostin uuden käsirasvan, joka on aivan mahtavaa tavaraa!


Olisiko tällainen laiskuuslakkaus sinun makuusi?


6. maaliskuuta 2013

Erilainen Ruffian Manicure

En ole syttynyt kauheasti Ruffian Manicuresta. Päätin kuitenkin taas kerran kokeilla mitä mieltä tällä kertaa olenkaan.. 


Ja tykkään näistä! :) Jotenkin perus "Ruffian Manicure" on mielestäni hieman hassu ja ehkä tylsäkin. Niin oli tällakin kertaa kun ensin laitoin pohjalle kolme kerrosta Tiia Vanhatapion Fool's Goldia ja päälle Tiia Vanhatapion Black Birdiä. Loin näyttävyyttä leimaamalla tuolla samaisella kultaisella lakalla ruusukuvion Supersize laatasta ja laittamalla muutaman strassin rajalle.




Mitä mieltä olet tämän tyyppisistä Ruffianeista?


4. maaliskuuta 2013

Inspiraation voi löytää myös ympäriltäsi

Harvemmin inspiroidun ympäristöstä löytyvistä jutuista, harmi kyllä! Olen varmaan niin "mielikuvitukseton" olento.. Mutta ette varmasti keksi mistä tällä kertaa inspiroiduin?


Pohjalla Flormarin JG451:stä kolme kerrosta. Koristelut tehty akryylimaaleilla ja ohuella siveltimellä.


Inspiroiduin alla näkyvistä...


VERHOISTA ! 


Kuinka usein sinä inspiroidut jostakin ympärilläsi olevasta? 

2. maaliskuuta 2013

I love One Stroke!

One Stroke.. Tykkään! Harjoittelen.. Opin pikkuhiljaa? Tästä olisi tosi kiva tehdä tutoriaali, mutta tosiaan olen niin amatööri tässä itsekin. Se joskus onnistuu, joskus ei. Internet on pullollaan videotutoriaaleja tästä aiheesta, mutta niissä oikeastaan näyttää siltä, että One Stroke on erittäin yksinkertaista, sen kun kastaa toisen sivun/kulman tasapäisestä siveltimestä toiseen väriin ja toisen toiseen ja siitä sutimaan kynnelle. Ei se aina ole ihan niin yksinkertaista. 


Pohjalla näissä kynsissä on Flormarin violetti magneettilakka, johon tein vinot raidat magneetilla. Koristelut tietenkin peittää ne. Tein ensin muutamat hopeat viivat ja sitten One Strokella kukat sinne tänne, rajasin ne mustalla, lopuksi muutamat pisteet sinne tänne. Kukkien keskustan täytin hopeilla strasseilla.


Muutama vinkki liittyen One Strokeen:

- Hanki hyvä ja laadukas tasapäinen sivellin ! Siveltimellä ON väliä. 
- Käytä akryylimaalia reippaasti, ei kuitenkaan uittamalla.. 
- Älä ajattele liikaa! :D Harjoittelemalla oppii, ja esimerkiksi juurikin rajaamalla kukat saat kukista KUKKIEN näköiset vaikkei ne sitä välttämättä aluksi olisikaan. 



Tsemppiä ! ;)