29. huhtikuuta 2013

Kesäinen fiilis

Olenko ainoa, jota ärsyttää kun vasta kuvista huomaa ettei olekaan saanut napattua lakan hienoa efektiä mihinkään kuvaan? Mulla kävi niin, taas. 


Ihanan aurinkoisia ilmoja ollut nyt, joten päätin tehdä jotakin räikeää kynsillekin! Näillä mentiin neljä päivää töissä!

Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta Color Clubin Sparkle and Soaria. Ihana kultaista shimmeriä sisältävä räikeä oranssi. Kärkiin halusin ihanaa pinkkiä, joten liukuväriin käytin Color Clubin Wing Flingiä, joka näkyykin kuvissakin.

Ongelmaksi muodostui mulla se, että miten koristelisin? Pelkkä liukuväri on "tylsä", mutta jotenkin en osannut päättää koristeluja kuitenkaan.. Päädyin laittamaan kerroksen Color Clubin Snow-Flakesia. Postauksen alussa jo valittelin, kuinka en ollutkaan saanut efektiä napattua kuviin.. Puhuin juurikin tämän Snow-Flakiesin tuomasta upeasta "värivaihtelusta". Näytti meinaan uskomattomalta auringonvalossa! Kannattaa kokeilla, jos tällaisen lakan omistat.




Onko kesän lähestyminen näkynyt jo teidän kynsillä? :)

25. huhtikuuta 2013

Kynsiteipin käyttö koristeluissa -tutoriaali

En ole kovin tyytyväinen aikaisempiin teippien käyttö -kokemuksiini, kuten olen aiemminkin kertonut. Olen vinkannut teille, että niitä teippejä voi käyttää muuhunkin kuin jättääkseen ne päällyslakan alle koristeiksi. Teinkin teille "pikatutoriaalin" asiasta! 


Ennen tutoriaalia, minun on aivan pakko esitellä nämä hienot liukuvärikynnet, jotka olen tehnyt oikeastaan jo muutama viikko sitten. Käytin näissä kynsien koristeluteippiä kuten tutoriaalissakin, mutta lakkaamisen sijaan töpöttelin liukuvärin ensin tummin sävy kynnen tyveen ja sitten teippien kanssa kärkiin päin. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, lopputulos on NIIN hieno! 

Käytin näissä Wet n Mildin Mandraa, Wet n Wildin 9.0.2.1. Orangea sekä Kleancolorin Metallic Mangoa


Mitä tarvitset:

• Ainakin kaksi eriväristä lakkaa
• Kynsien koristeluteippiä tai pieniä suikaleita muuta teippiä
• Pienet sakset, kynsileikkurit tms. 
• Pinsetit


1. Lakkaa ensin pohjalle haluamasi lakka pohjalle, niin että lopputulos on täysin peittävä. Pohjalakka tulee näkymään teippien kohdalta! (Älkää hämääntykö, kuvassa on virheellisesti eri värinen lakka kuin loppujen lopuksi käytin!)

2. Aseta teipit haluamallasi tavalla. Ole tarkkana, että painat teipin kunnolla paikoilleen, sillä muuten päälle tuleva lakka pääsee "tunkeutumaan" teipin alle, eikä viivoista tule siistejä! Teippien asetteluun voit käyttää apuna pinsettejä, tai asetella ne sormilla/kynsillä, mikä vain sinusta tuntuu parhaalta ja helpoimmalta. Muista jättää teippeihin pieni "häntä", jotta sinun on helppo ottaa teipit pois. 

3. Lakkaa kerros haluamaasi lakkaa teippien päälle. Valitse lakka, joka on hyvä yhdelläkin kerroksella. Älä anna kuivua!

4. Irrota teipit pinsettejä apuna käyttäen, muista myötäillä teippien "kulkusuuntaa", älä repäse miten sattuu. Päällä oleva lakka on edelleen märkää, joten jos irrotat teipit huolimattomasti, viivat sotkeutuvat. Viimeistele kynsi päällyslakalla. 

Suosittelisin tekemään kohdat 3.-4. yhdelle kynnelle kerrallaan! Muuten saattaa käydä niin, että lakka ehtii kuivahtaa ja lähtee pois teipin mukana, jolloin reunoista tulee rumat. 

Käytin tutoriaalissa NYX Girlsin sävyjä nimeltä Flash ja Lovely. (tuotteet ovat saatuja)



Oletko koskaan kokeillut teippien käyttöä tällaisissa manikyyreissä? :)

23. huhtikuuta 2013

Golden Rosen Näytä kyntesi -kilpailu

Täytyyhän nämä nyt tänne blogiinkin asti laittaa, nimittäin näillä osallistuin Golden Rosen kynsikilpailuun! Sainkin ylläripalkinnon, josta puhuin jo aiemmin


Pohjalle lakkasin pari kerrosta Flormarin holoa nro 802, ja kärkiin koitin saada liukuvärimäisesti Jolly Jewels 112:sta. Eipä onnistunut liukuväri.. Jäi törkeät rajat, jotka koitin peittää parilla erikokoisella strassilla. Lisäsin näihin vielä pikkuisen kellertävää irtoglitteriä. Glitteröveriksi nämä tosiaankin menivät. Ei se mitään.


Osallistuitko Sinä Golden Rosen kilpailuun? :)

21. huhtikuuta 2013

Erivärisiä terälehtiä


Harvemmin leimailen mitään, mutta aina silloin tällöin kaivan välineet esiin. Tällä kertaa halusin kokeilla miltä leimat näyttäisivät hieman "väritettyinä".

Etusormeen ja pikkurilliin lakkasin kolme kerrosta Tiia Vanhatapion Fool's Goldia, joka on hieman "kylmä" kultainen mataksi kuivuva lakka. Näissä kynsissä laitoin kyllä kiiltävän päällyslakan.

Keskisormeen ja nimettömään lakkasin kolme kerrosta China Glazen ihanaa Sweet Hookia, joka vetelee viimesiään.. Yksi lemppareista on kyllä ehdottomasti, vaikka cremekoostumus ei olekaan mitään huippu luokkaa.

Leimat eivät taaskaan oikein onnistuneet niin hyvin kuin olisin toivonut, jokin tässä nyt mättää ja pahasti. Oli nämä silti todella kivat, vaikkei kuva annakaan samaa vaikutelmaa kuin mitä nämä "luonnossa" olivat. Väritin osan terälehdistä ohuella siveltimellä.





18. huhtikuuta 2013

Blueberries


Löysin netistä ajat sitten tällaiset mustikkakynnet, mutta en nyt muista osoitetta. Tein oman versioni niistä.

Näissä on alla kolme kerrosta Wild Mildin sävyä Mandra. Mandra on hieman kellertävä helmiäislakka, josta en keksi mitään negatiivista sanottavaa. Ostin ko. lakan Seppälästä, hintaa oli muistaakseni 2,95€ tai 3,95€.

Koristeluihin käytin Oumaxin akryylimaaleja, ohutta sivellintä sekä erikokoisia dotting tooleja.



12. huhtikuuta 2013

NYX Girls

Sain Pretty.fi :ltä ihania NYX Girls -lakkoja testattavaksi ja esiteltäväksi teille ! Näitä lakkoja tai lähinnä swhatchauksia ei hirveästi löydä googlailemalla, mikä on harmi. Yleisesti voisin sanoa, ettei NYX Girls -lakat ole mitään yhdellä kerroksella peittäviä lakkoja, mutta laatu muuten on todella hyvä. Selitän lisää kunkin lakan kohdalla. (Lakkojen nimistä pääset ko. lakan katsomaan myös Pretty.fi:n verkkokaupasta!)


Naked on oikein hyvä ranskispohja -lakka! Peittää epämiellyttävät kellerrykset ja muut epämääräiset väri muutokset. Väri on hieman helmiäinen, joten jos etsit täysin neutraalia niin kannattaa jatkaa etsimistä. Helmiäisyys ei kuitenkaan paista kauas, mutta tuo oman kivan pikku lisänsä.

Iced Coffee on myös helmiäislakka, sanoisinko että kermansävyinen? Iso miinus tälle, sillä raidoittuu herkästi. Eihän sitä kaukaa huomaa, mutta se jota tällainen raidoittuminen (joka muuten näkyy alemmassa kuvassa) haittaa, niin kannattaa kiertää tämä kaukaa. Itse ihastuin tähän juurikin värin takia, oikein juhlallinen!

Golden Pink on lilakultainen duochromelakka, johon tykästyin kovasti! Efekti näkyy selkeästi, ja onhan tämä väriyhdistelmä nyt aivan vastustamaton. Tämän tarkemmin ominaisuuksista en osaa sanoa, sillä tämä ei ole ehtinyt vielä kertaakaan kynsille asti.

Flash tähän petyin hieman, sillä luulin tämän olevan ihana vaaleanlila lakka, mutta paljastuikin tuollaiseksi "mummoväriksi" (en tiedä miksi kaikkia tämän sävyisiä sanon mummoväriksi), kertokaa joku minkä värinen tuo on! Lakka itsessään on oikein kiva, peittää kolmella kerroksella ja kuivuu nopeasti.

Lovely on hieman viininpunainen lakka, jossa on hopeista shimmeriä. Tämä oli ensimmäinen näistä lakoista, joka pääsi kynsille. Sanoisinko, että tämä on sen sävyinen lakka, joka pitäisi jokaisen kynsiään lakkaavan ihmisen varastoista löytyä? Peittää kolmella kerroksella täysin ja kuivuu nopeasti.

Alla vielä swatchit muista paitsi sävystä Naked:

Vas. oikealle: Lovely, Golden Pink, Flash ja Iced Coffee


Tein pikaisesti eilen jotkin kynnet töitä varten ja tällaiset niistä tuli. Ensin lakkasin yhden kerroksen NYX Girlsin Naked:ia, jonka päälle tein V-ranskiksen Iced Coffeella ja Flashilla. Jotenkin onnistuin kolhimaan Flashin pintaa, ennenkuin se oli täysin kuivunut, joten pikaratkaisuna laitoin päälle hieman glitteriä, eli Wet n Wildin sävyä Sparked. Käytin viivoihin hopeaa akryylimaalia ja loppusilauksen tein 2mm ja 1,5mm hopeisilla strasseilla.



Mitä pidät NYX Girls -lakoista? Onko sinulla niitä jo tai ajattelitko hankkia? :)

7. huhtikuuta 2013

Golden Rosen Jolly Jewelsejä


Monen monessa blogissa näitä on hehkutettu paljon jo jonkin aikaa, ja nyt on tämän blogistin vuoro! Silloin kun nämä tulivat Seppälöihin, ostin itselleni kolme näitä. Eniten ihastutti kaikki, mutta tyydyin hankkimaan sävyt 114, 115 ja 112. Jos et ole vielä saanut aikaiseksi hankittua yhtäkään näistä, niin kehottaisin ehdottomasti ostamaan edes yhden! Et kadu.

Moni teistä lukijoista varmasti huomasi Golden Rosen "Näytä kyntesi" -kilpailun, joka oli käynnissä muutama päivä sitten? Eihän sitä tietenkään voinut missata, joten tein glitteroksennukset, jotka näytän kyllä täällä blogissakin vielä. Upeat glitterkynnet veivät voiton, mutta minäpä sain yhden kolmesta yllätyspalkinnosta! Paketti saapui perjantaina, ja voitte varmasti samaistua siihen jännitykseen, jota tuona paketin avaamishetkellä koin! Paketin sisältä paljastuivat Jolly Jewelsit nro 102, 103, 107 sekä 117! Mahtavaa!

Kaiken kaikkiaan nämä Jolly Jewelsit ovat sellaisia lakkoja, joita et halua missata! Todella käteviä juurikin niille päiville, kun et keksi mitä tehdä kynsillesi tai kun haluat paljon bling blingiä. Kuivuvuuskin on todella hyvä!


102 on ihana hopea lakka, jossa on kolmea erikokoista hopeista glitteriä. Tämä on itseasiassa minulla tällakin hetkellä kynsillä. Ainoa miinus, jonka tälle antaisin on se, että kynsien siististi lakkaaminen on todella vaikeaa! Itse en ainakaan onnistunut saamaan itseäni miellyttäviä reunoja lakkauksiin.. Kyllä tämän kauneus silti korvaa tuon miinuksen! En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan tätä vaikkapa mustan päälle! 

103 on kultainen lakka, jossa on kuparin(?) värisiä pieniä sekä hieman isompia glitterhileitä. Tämä on yksi niistä, joita kovasti Seppälässä hipelöin, mutta kuittasin sen "liian perus". 

107 on sinivihreä lakka, jossa on pienen pientä kultaista glitteriä sekä hieman isompia sinisiä glitterhileitä.

112 on violetti lakka, jossa on pienempiä sekä hieman isompia kultaisia glitterhileitä. Tämä on blogissa esitelty aikaisemminkin


114 on sininen lakka, jossa on pienenpientä sinistä tikkuhilettä, isompaa pinkkiä tikkuhilettä sekä pikkuisia kultaisia glitterhileitä. Iso miinus tälle siitä, ettei tämä peitä kynttä kolmella kerroksella kuten muut. On kyllä toisen lakan päällä varmasti oikein kiva!

115 on harmaa lakka, jossa on erikokoisia ja värisiä glittereitä (mm. punainen, vihreä, sininen ja valkoinen). Tällä saat vaivattomasti glittersandwichit yhdesta purkista!

117 on musta lakka, jossa on pieniä sekä isoja kultaisia glittereitä. Vakuutan tämän olevan paljon kivemman näköinen "livenä"

Alla vielä swatchaukset kaikista hieman oudossa järjestyksessä:

vasemmalta oikealle: 114, 115, 112, 117, 107, 103 ja 102



Oletteko saaneet jo tarpeeksenne Jolly Jewelseistä?
 Mitä sävyjä SINULLA on varastossasi? :)


3. huhtikuuta 2013

Asiaa kynsien hoidosta


Tässä blogissa ei ollakaan vielä nakuiltu pahemmin, joten eikö olekin jo korkea aika? Täysin "peruskynnet" sieltä lakan alta paljastuu joka kerta, omien ongelmakohtiensa kera. Tällä hetkellä isoin ongelmani on molempien käsien keskisormien liuskottuminen. En tiedä mistä se johtuu, ennen ei moista ongelmaa ole ollut. Sen takia kynteni ovat jo pidempään olleet lyhkäset. Voisin sanoa, että ikävöin todella pitkiä ihania kynsiäni!

Ajattelin jakaa teille lukijoille omat kynsien hoitoon liittyvät "rutiinini". Teen tämän kokonaisuudessaa aivan liian harvoin, sillä kynsien lakkaustahtini on hidastunut huomattavasti. Täytyy skarpata!


Tämä OPI:n Exfoliating Cuticle Treatment eli kynsinauhojen kuorinta-aine on oiva keksintö! Tätä hierotaan pieni pisara kynsinauhoille muutaman kerran viikossa, ja voin taata tämän erittäin toimivaksi tuotteeksi! Mikäli siis käytät tätä säännöllisesti. Itseltäni aina jää tämän käyttö vähän väliä, etenkin jos kiireessä täytyy jonkinlaiset lakkaukset tehdä. Tämän käytön jälkeen kannattaa varovasti työnnellä kynsinauhat taakse käyttämällä esimerkiksi appelsiinitikkua tai kynsinauhojen työntelyyn tarkoitettua pehmeämpää työkalua. Itse suosin pehmeämpää versiota, mutta usein lopulta päädyn työntelemään kynsinauhoja omalla kynnelläni. Suosittelen kynsinauhojen kuorinta-ainetta jokaiselle! Älkää "ronkkiko" kynsinauhojanne väkivaltaisesti missään nimessä. Se aiheuttaa vain kipua ja aiempaa kamalampia kynsinauhoja.

Tätä OPI:n kynsinauhojen kuorinta-ainetta saa mm. Sokokselta tai Emotionista n. 20€/purkki ja purkki on minulla kestänyt kohta jo vuoden verran, eikä ole edes lopussa. Toki tämäkin riippuu täysin siitä, että kuinka usein ja paljon käytät.


Kynsinauhojen kosteutus on erittäin tärkeää. Kynsinauhaöljyä tai rasvaa tulisi käyttää useita kertoja päivässä. Itselläni on tällä hetkellä käytössä ainoastaan tällainen Cesarsshop:sta saatava pipetillinen kynsinauhaöljy, jonka käyttö ei ole mahdollista pitkin päivää. Idea on siis se, että pari tippaa per kynsi, ja öljy hierotaan kynsille, kynsinauhoille ja sormenpäihin. Erittäin hyvä tuote kyllä, mutta soveltuu enemmänkin yötä vasten käytettäväksi.


Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä painottaisin käsien ja kynsien rasvaamisen tärkeyttä! Itse kärsin atooppisesta ihosta, joten käsien rasvaaminen on minulle välttämätöntä.

Olen kokeillut useita markettirasvoja, joista voisin suositella erityisesti kynsiä ajatellen tätä kuvassakin olevaa Vaseline Healthy Hands + Stronger Nails -voidetta, joka on tällä hetkellä ahkerassa käytössä! Rasva on miedosti hajustettu, mutta ainakin migreenistä kärsivä työkaverini sanoi, että omiin käsiin laitettuna aiheutti päänsärkyä. Itsekin kärsin lievästä migreenistä, mutta en ole tästä saanut minkäänlaisia oireita. Joillekin siis aiheuttaa ja joillekin ei. Tuoksu on kuitenkin erittäin kiva ja miellyttävä. Imeytyy todella nopeasti, kuitenkin alkuun jättää hieman öljyisen pinnan.
Tätä saa esimerkiksi S-marketeista hintaan n. 3,50€.

Jos kärsit erityisen kuivista käsistä kärsiville suosittelen lämpimästi Eriolin käsirasvaa, jota saa niin pikkuruisessa purkissa kuin isommassakin. Sitä saa myös hajusteellisena ja hajustamattomana. Hajusteellisesta en osaa sanoa juuta enkä jaata, sillä itse olen aina ostanut hajustamattoman version. Rasva imeytyy todella nopeasti ja pitää kädet pehmeinä ja kosteutettuina pitkään. Hintaa en tähän hätään muista tarkemmin, mutta muistelisin, että pyörii siitä 3 € kieppeillä. Iso purkki maksaa hieman reilu 6€. Tätäkin saa ihan "perus" ruokakaupoista.



Kuulostiko mikään kohta tutulta? :)